Početak jeseni donosi im USPEH i LJUBAV: 3 NAJSREĆNIJA horoskopska znaka u OKTOBRU 2018. godine

Početak jeseni donosi im USPEH i LJUBAV: 3 NAJSREĆNIJA horoskopska znaka u OKTOBRU 2018. godine

21 септембра, 2018 Off By ludarito

OVAN

Za sve vas koji ste rođeni u znaku Ovna sledi dobar i aktivan poslovni period. Dobra je prilika kako za nove projekte, tako i za završavanje postojećih. Brojne obaveze koje vas čekaju, sastanci i pregovori traže vašu punu pažnju i angažovanost, što vam neće teško pasti jer će rezultati a i finansije, biti i više nego dobri, a to će vam dati još veću motivaciju.

 

Važno je samo da vam fokus i organizacija budu na najvišem nivou. Pripazite na odnose sa kolegama i nadređenima, ne ulazite u konflikt već upotrebite svoje odlične veštine pregovaranja. Dakle, čeka vas mnogo zalaganja ali i odličnih rezultata.

 

Na emotivnom planu, ovo je za vas idealan period da komunikaciju sa voljenom osobom podignete na viši nivo. Iskoristite to, razgovarajte i rešite sve nedoumice i probleme, kako bi vazduh među vama bio čist i kako bi se otvorio prostor za lepe zajedničke planove. I slobodne Ovnove čeka zanimljiv period, mnogo prilika za upoznavanje. Ključ je u umerenosti, više slušajte a manje pričajte, i emocije zadržite za sebe, makar za početak.

 

Ovaj talas dobre energije iskoristite i za lepu komunikaciju sa prijateljima i porodicom, kako bi imali snagu i podršku za sve dalje izazove koji vas čekaju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3