Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Vodolija verna sebi i svojim stavovima, Ovan se bori sa šefovima, Blizanci zavode

Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Vodolija verna sebi i svojim stavovima, Ovan se bori sa šefovima, Blizanci zavode

21 септембра, 2018 Off By ludarito

LAV

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više – manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi vašeg doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

KARIJERA: Pred vama je sedmica povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

DEVICA

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskren trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvaćate da je vredelo potruditi se i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

 

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provodićete na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će Vage u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa sportom.

Стране: 1 2 3