HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR Spremite se, stižu važne promene!

HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR Spremite se, stižu važne promene!

21 септембра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan u kom ćete veoma lako i jednostavno obaviti sve svoje poslove. Ne biste trebali da budete zabrinuti ili da očekujete veće probleme.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan. Ako imate partnera lepo vam je kada ste sa njim. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo. Generalno ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Osetljiviji ste nego u prethodnoj fazi pa možete da imate neke tegobe koje su vezane za bolna stanja, povišenu temperaturu i tome sl.

 

RAK

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni i da svojim kolegama pojasnite neke stvari. Potrudite se da izbegnete nesporazume u komunikaciji. Nemojte ništa da prikrivate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je lep dan. Oslobodićete se i pokazati svoje emocije iako niste generalno na to navikli.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja bi mogla da vam se pojavi u prvom delu dana, a kasnije kako vreme odmiče, osećate se sve bolje. Potrudite se da udišete dovoljno svežeg vazduha.

 

LAV

POSAO: Napravili ste dobar poslovni plan koji vam na duže staze može obezbediti uspeh i značajne pomake. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu i dalje.

LJUBAV: Prijaće vam zajednički izlazak sa osobom koju volite. Vreme je da malo više vremena počnete da provodite zajedno. U vama se budi potreba da pružate više emocija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nove tegobe na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pozitivno usmereni.

 

DEVICA

POSAO: Imate utisak da stvari ne idu sasvim po planu i malo ste razočarani zbog toga. Moguće je da vam smetaju okolnosti u kojima se nalazite i da ste zbog toga razočarani.

LJUBAV: Ako budete iskreno razgovarali sa partnerom, bićete u prilici da rešite neke stvari. Potrudite se da pokažete svoje emocije. Spremni ste da se posvetite rešavanu problema.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri bi mogli da se smire u narednom periodu. Kada ste emotivno stabilniji i kada dobijete odgovore na neka pitanja, osećate se generalno dosta bolje.

 

 

VAGA

POSAO: Ne preporučuje vam se da danas birate nove saradnike jer biste mogli da napravite pogrešnu procenu. Moguće je da će se neka osoba predstaviti u sasvim pogrešnom svetlu.

LJUBAV: Ne poklanjate baš dovoljno pažnje osobi koju volite, pa zbog toga imate malo teži period i krizu u vezi. Možete da očekujete fazu koja će za vas biti problematična.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući tokom današnjeg dana kod vas. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete prilično opterećeni. Posetite lekara.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas važne promene na polju posla. Možete da se nadate i adekvatnim finansijskim rezultatima. Spremni ste da svima pokažete koliko daleko ste dogurali.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba nije ispunila sva vaša očekivanja i da ste malo razočarani zbog toga. Imate utisak da ćete u budućnosti ipak biti sa nekim drugim partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Dolazi vreme da polako regulišete svoju ishranu i da se potrudite da menjate navike koje vam donose više štete nego koristi.

 

STRELAC

POSAO: Niste fokusirani na svoje obaveze, jednostavno vam je teško da se skoncentrišete jer razmišljate o drugim stvarima. Moguće je da ste opterećeni raznim stvarima van posla.

LJUBAV: Pred vama su važne emotivne promene. Moguće je da su mnoge stvari ispale sasvim suprotno od onoga što ste očekivali. Nije vam preterano povoljan dan ni za emocije.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas i trebali biste maksimalno da pazite na svoje zdravlje. Ukoliko su se pojavile bilo kakve poteškoće, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

 

JARAC

POSAO: Nije vam teško da se suočite sa ljudima koje doživljavate kao svoje protivnike. Lako izlazite na kraj sa konkurencijom. Spremni ste da se suočite sa svima i da pobedite.

LJUBAV: Niste baš otvoreni u pokazivanju svojih osećanja, pa voljena osoba ne zna šta da očekuje od vas. Moguće je da ni vi sami niste sigurni šta osećate i želite u toj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti emotivno na neki način na prekretnici, pa se to sve odražava i na vaše zdravstveno stanje.

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ste se u prethodnom periodu malo više oslanjali na druge, a sada je vreme da ponovo sami preuzmete posao. Spremni ste da napravite prvi korak ka promenama.

LJUBAV: Polje flerta vam je veoma aktivno, pa možete da imate zanimljiva dešavanja i nova poznanstva. Osoba koja vam se dopada bi veoma lako mogla da vam uzvrati interesovanje.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Važno je da se na neki način potrudite da ojačate vaš nervni sistem koji je generalno prikazan kao vaša slaba tačka tokom života.

 

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da zablistate na poslovnoj sceni i da svima pokažete koliko ste sposobni. Spremni ste da date sve od sebe i da zablistate na polju posla i karijere.

LJUBAV: Možete da očekujete intrigantno poznanstvo sa osobom koja se bavi sličnom profesijom kao i vi. Moguće je da ćete se u početku tajno viđati i dopisivati.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid relaksacije, kako biste opustili napete mišiće ali i nerve. Kod vas su naglašeni neki manji problemi sa kičmom.

Стране: 1 2 3