Izaberi BROD, ali budi pazljiv: Jedan je znak da ce ti se SNOVI OSTVARITI, a drugi da te ocekuju BOL i SUZE!

Izaberi BROD, ali budi pazljiv: Jedan je znak da ce ti se SNOVI OSTVARITI, a drugi da te ocekuju BOL i SUZE!

20 септембра, 2018 Off By coki

BROD 1:

 

Ako ste izabrali prvi brod za vas nemamo bas najbolje vesti, ali imate mnogo vremena da se situacija promeni.

Vas zivot nije na pravom putu, kao ni ”vas brod zivota”, kao da se negde nesvesno zapeli, ali nije ni cudno posto zaista imate mnogo problema u u zivotu. Krecete se losim putem, ali i putem kojim se retko ko usudi da krene. A vi ste smogli hrabrosti za to..

Ocigledno ne zelite da bezite od problema, ne zelite da se skrivate, zelite da ih sve pobedite, da budete ”slobodni” i da svoju buducnost i sudinu ”krojite” sami, a to je pravi stav. Vi i sami znate da se na pogresnom putu ali bas ste njega izabrali kako bi sve probleme jednom za uvek pobedili.

I svaka vam cast na tome, na vasoj hrabrosti i htenju, vi znate da je istinita ona narodna ”zivot ne daje ono sto od njega ocekuju slabi i naivni, nego sto od njega otmu hrabri i odvazni”. Vi se sa tim vodite i zelite da dostignete najvise ciljeve.

Kao sto vidite na slici, sunce se polako pojavljuje iza oblaka i osvetlja vam put, tim putem cete krenuti vi cim savladate sve svoje prepreke, krenucete  u neku lepsu i blistaviju buducnosti, i vas brod zivota ce sigurno krenuti, i na kraju zavrsiti, u toj srecnoj i blistavoj buducnosti.

Samo pre toga budite hrabri, i ne odustajite.

 

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2 3