Postani  ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Šapni mu OVE DVE REČI i on će POLUDETI ZA TOBOM!

Postani ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Šapni mu OVE DVE REČI i on će POLUDETI ZA TOBOM!

6 септембра, 2018 Off By coki

Kako da se on zauvek samo oko vas vrti i kako da postanes zena njegovih snova a da pri tome to interesovanje za vas ne bude kratkog daha vec potraje i malo duze i da se vas zivot ne pretvori u rutinu?

Mozda deluje kao nemoguca mislija ili nesto jako komplikovano ali nije i znajte.Muskarci su kao mala deca.Traze pre svega dosta paznje i ukoliko je dobijaju onako kako i ocekuju nece biti nikakvih problema.

Ali ukoliko se osete zapostavljenim ili ukoliko smatraju da je njihova paznja kod vas ugrozena odmah se okrecu alternativama koje naravno vama nisu ni do kolena i koje su tu samo da ih zabave.

 

A onda naravno i dalje ostaju sa njima jer one znaju na koji su nacin oni dosli kod njih i sada se plase da i njih ne saceka ista sudbina koju su one priredile nekoj tamo zeni kojoj su uzele dragog.

Zato drage dame ukoliko zelite njegovu paznju morate ga stalno podsecati na vas i na vasu ljubav i vase emocije .Morate ga podsecati koliko ga volite i koliko ste uvek prema njemu okrenuti i koliko ste muposveceni.

Ali postoje i oni mali trikovi koji ce vam pomoci da se on uvek samo okrece za vama i da ne pomilsli da mu ikada na um padne da vas prevari a ode kod druge zene ma kakva ona lepotica bila.

Nece mu nijedna padati na pamet jer nece moci da prestane da misli na vas jer mu je sve sto ikad bude bilo potrebno bas tu u vama i to je i za vas znatno olaksanje i skoro pola posla uradjeno.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2