Koja zena je NAJBOLJA za BRAK: CRNKA ili PLAVUSA – jedna je VRHUNSKA LJUBAVNICA!

6 септембра, 2018 Off By coki

Od kada postoji svet a veka postoji veciti rat oko toga ko su bolje zene  i ljubavnice.Crnke ili plavuse.Milion istrazivanja je sprovedeno i misljenja su razlicita i naravno sve je stvar ukusa.

Muskarcima je priznacete nekada jako tesko ugoditi pa se mnoge zene i farbaju nebi li privukle paznju odredjenog muskarca jer su cule da voli odredjenu boju kose.

Nije lako biti zena i to je definitivno tako, zato se i toliko trude da izgledaju savrseno za tog nekog.Menjaju ponasanje, garderobu, drustvo.Ma zivot u potpunosti i to je za njih proces koji traje .

 

A onda se desi da vas on ostavi zbog devojke/zene koja ima boju kose drugaciju od vase i ne da vam to tesko padne nego vas prosto to saznanje toliko potrese da se dugo ne mozete oporaviti od njega.

Opste je poznato da muskarci vole plavuse i da su one one koje biraju prve.One su najpopularnije u drustvu, vrhunskog izgleda kao da su sisle sa modne piste , jos im samo kruna nedostaje.

NJih mozete uvek videti ruku pod ruku sa nekim ekstra zgodnim muskarcem i kako se smeska srecna i zadovoljna. Ali koliko u tome ima zaista srece. I da li su one te koje u tim vezama uzivaju.

Jesu.One vole da se pokazuju i dokazuju svima i nema toga koji ce ih tako lako odbaciti ili kome nece prijati kada ih “startuje” jedna plavusa koja pri tome tako vrhunski i izgleda.

One su srecne i zadovoljne tada vlasnice muskih srca i jako su ponosne na sebe tada. U svakom trenutku mozete zakljuciti po njihovom osmehu sta osecaju i kako se dobro zabavljaju.

Medjutim kako dodje do toga da iz provoda sa plavusom muskarac dodje do toga da pred oltar povede crnku i obeca joj se na vecnu ljubav i srecu. I gde onda nestaju sva ona obacan ja koja su davali plavusama.

ALi kod njih vlada neko misljenje i da se odmah ogradimo NE KOD SVIH koji kazu da su plavuse vise devojke za provod ali da su crnke one koje su stabilnije i bolje za bracne vode .

U cemu je poenta to oni najbolje znaju ali definitivno je da su crnke izvanredne ljubavnice koje su spremne sve da probaju i da u svemu udovolje svom dragom.

One su po njima bolje zene , majke i kuvarice.Jer dok su izlazili prijalo im je isto tako drustvo jer su to one same o sebi nametnule da vole igranke i provod.Dok su crnke drugaciju sliku o sebi stvorile.

 

I nije tacno da su plavuse lose majke ili zene, naprotiv, ali su u slabijem procentu u braku od onih zena cija kosa je crne boje.Ali i su vecem procentu su plavuse te koje iza sebe imaju okoncan brak.

U svakom slucaju crnke su te koje su po velikom procentu ispitanih muskaraca bolje za brak i da su i bolje ljubavnice koje znaju kako da svom muskarcu prirede nezaboravan zivot.

I plavuse i crnke zna se zasluzuju najbolju sansu koju mogu da dobiju da budu i devojke ali i zene i majke i ljubavnice. Bitna je dusa u ostalom i srce a ne boja kose..