Za zenu koja zeli da USRECI one koje voli, a ona sama ZABORAVI da bude SRECNA!

Za zenu koja zeli da USRECI one koje voli, a ona sama ZABORAVI da bude SRECNA!

5 септембра, 2018 Off By coki

Za zenu koja zeli da USRECI one koje voli, a ona sama ZABORAVI da bude SRECNA!

Ovo je tekst bas za tebe koja je zaboravila da ugodi sebi.

Ovo je tekst bas za tebe koja je zeljna odmora,tisine i mira,koja jedva ceka da joj se nesto u zivotu promeni,da nesto krene na bolje.

Zeljna si nekada cak i toga da sednes i da na miru popijes kafu, da nigde ne zuris  i da istovremeno dok pijes ne razmisljas sta te sve ceka.

Zeljna si nekada toga da odmoris dusu.I da te nije  briga ni za sta.Toga si zeljna.To je ono sto ti  treba.Zeljna si slobode i mira i jos mnogo cega.

ALI,najvise toga da  budes voljena.OSMEHA i zagrljaja i da ti neko pruzi ljubav, da ti neko kaze  hvala za sve sto radis.I da samoj sebi budes najlepsa, da budes voljena, srecna zena.Zena koja zna koliko vredi i zena koja to nikada ne sme da zaboravi.

Ovo je tekst bas za tebe koja  nikako da se usudi da kaze stop.Da kaze dosta.Da prestane da cini svima i da pocne da ugadja sebi.Ovo je tekst za tebe koja si  vredna svega a koja je zaboravila koliko vredi.

U trci da svima ucinis,sebe si zapostavila.

U  borbi da svima ugodis,sebe si zaboravila.

Nece ni tvoj zivot  trajati vecno.Zato im ne daj.Ne daj nikome da ti skine osmeh sa lica i nemoj nikada da prestanes da se smejes.

Sve jednom prodje.Sve jednom postane proslost.

Nemoj da dozvolis  sebi da jednom, kada budes samo nemocna starica, shvatis da ti zivot prodje u tome da  ugadjas drugima i da drugima stvaras osmeh na licu.Stvaraj ga njima, ali i samoj sebi.

Jer ti si bitna, cak i kada mislis da nisi.

Стране: 1 2