SMS poruka: Ako ti salje OVO u poruci znaj da mu se OPASNO SVIDJAS!

SMS poruka: Ako ti salje OVO u poruci znaj da mu se OPASNO SVIDJAS!

5 септембра, 2018 Off By coki

‘Kako si?’

 

Ukoliko se on interesuje kako si ti i šta ti se zanimljivo desilo danas, i ako se desilo nešto loše ako želi da podijeliš to sa njim, takvog muškarca nemoj da propuštaš. Njima obično nije bitno kakvu si ti danas žensku situaciju imala ili o čemu se razmišljala, ako žele sa tobom samo avanturu ali ako on ima neka dublja interesovanja za tebe onda je to siguran znak da mu je stalo do tebe. Takve ćeš rijetko naći osim ako ti nije prijatelje, a sve mi želimo da naš dečko bude i naš najboji prijatelj kojem možemo uvijek reći sve.

 

‘Hoćeš li da odemo na romantičnu večeru?’

 

 

On je spreman da te odvede na romantičnu večeru i plus toga da uživa sa tobom, to je jednako savršen muškarac. On je dovoljno intrigiran tobom i spreman da ti priredi jedno lijepo veče gdje ćeš da se osjetiš posebno i ženstveno onda i ti budi sigurna da vrijedi pokušati sa takvim muškarcem.

Takav muškarac nije papučar i slabić već muškarac koji zaslužuje tvoju pažnju i da mu daš šansu da oboje budete sretni.

Žene uglavnom govore kako žele za sebe muškarca koji je pažljiv, razuman, romantičan, duhovit, snažan, dobar a kada se pojavi jedan takav šutnu ga zbog nekog gada koji im prvom prilikom slomi srce. Ako želite da budete sretnamorate prestati da dajete šanse debilima koji vas ne zaslužuju već da se potrudite i shvatite koliko bi život bio ljepši i pun ljubavi sa pravim muškarcem koji će vas voljeti više od sebe. Prestnite kukati kako su sve vaše veze bile pogrešne i povrijedile vas već pogledajte oko sebe, sreća je tu iza ćoška.

 

Стране: 1 2