RITUAL pomocu kojeg ces ga NATERATI da te voli: Najjace LJUBAVNO ORUZJE ikada!

RITUAL pomocu kojeg ces ga NATERATI da te voli: Najjace LJUBAVNO ORUZJE ikada!

5 септембра, 2018 Off By coki

Nkon sto si procitala prvi dio teksta i upozorenje, iako i dalje zelis da ides na svoju odgovornost, u nastavku ces procitati kako ide ritual.

 

Za pocetak, pripremi neku majicu ili suknju koja ti dobro stoji i u kojima se dobro osjecas. Stavi ih napolje i povjesaj na strik. Onda uzmi zdjelicu, obavezno drvenu i u nju naspi ulja od masline. Neka bude hladno i frisko. Ostavi to napolje na pet dana, bez obzira da li pada kisa ili ne. Ono ce naci svoj put. Nakon pet dana unesi ga u kucu u njega stavi koru banane. Neka banana iz kore bude izvadjena deset dna prije, ali ne smije biti pojedena, jer onaj ko je pojede imace ozbiljne posjedice. Moguce trovanje kojem nema lijeka.

Pomijesaj ulje i koru banane koju ces isjeckati na kockice i ubaciti u to. Zati to sve ostavi u travu napolje preko noci. Ujutro, dok se jutro  krene svanjavati uzmi tu smjesu i namazi se po rukama i nogama jednim dijelom a drugi stavi na okovratnik od majice ili cosove suknje. Ne brini, to je sve prrodno, jedino bi bio problem ako to radis na kisi ili vjetru. Mora biti potpuno lijep vrijeme napolju dok to radis i ne smije niko da te vidi da to radis. Jer ako t neko od muskarca vidi taj ce se zaljubiti u tebe i to kobno, jer ce na kraju sebe pogubiti zbog te ljubav a postoji opasnost i da tebi naudi zbog svoje opsesije.

 

Стране: 1 2