CIGANSKI RITUAL da u svom muskarcu probudis NAJVECU STRAST ikada!

CIGANSKI RITUAL da u svom muskarcu probudis NAJVECU STRAST ikada!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

Za pocetak moras da sebi nabavis knjigu, po mogucnosti ljubavnu ali sa sretnim krajem. Moras da je procitas cijelu prije pocetka rituala i tokom citanja da razmisljas o svome muskarcu kojeg zelis da zavedes. Ne smijes da ti misli skrenu ka nekom drugom inace ce sve imati drugaciji efekat. Ukoliko ti se desi da pomislis na kekog drugog, moras odmah da prekines a ritualom i ostavis sve na tome kako je sada jer ne zelis znati sta moze da se desi. Rijetko ko ti moze pomoci oko rjesavanja takvih problema.

Kada si procitala knjigu, u nju stavi grancicu cvijeta koji je tebi omiljeni. Neka bude u punom cvatu, i bogat laticama. Ne smije da bude ostecen, nagrizen ili slomljen, vec savrsen u punom sjaju. E sada kada si stavila taj cvijet, i znas kakav treba da bude, ostavi knjigu negdje ispod kreveta ili nekog namjestaja da se cvijet ispresuje u njoj. Ostavi ga tako da se presuje tacno cetrnaest dana, i tog cetrnaestog dana uvece izvadi knjigu ali ne smijes vaditi cvijet.

E sada kreces na drugi dio rituala. Mozda tti je ovo djelovalo kao lako ali tezi dio tek pocinje. Ako nisi sigurna da zelis nastaviti, odustani dok je vrijeme.

Nakon sto si to uradila ostavi knjigu i cvijet negdje na sigurno, van dohvata drugih ljudi.

Otidji  do najdebljeg drveta za koje znas, i moras se popeti na njega da bi dohvatila najvisu granicicu na njemu ako zelis da vasa ljubav tako bude jaka i gleda u Sunce.

To moras ti sama uraditi, ne smije niko umjesto tebe.Kada si je ubrala, skuhaj je sa cvijetom iz knjige i okupaj se sa tim. Efekat rituala dolazi dok prvi put budes u fizickom kontaktu sa njim.

Стране: 1 2