CIGANSKI RITUAL da u svom muskarcu probudis NAJVECU STRAST ikada!

CIGANSKI RITUAL da u svom muskarcu probudis NAJVECU STRAST ikada!

5 септембра, 2018 Off By coki

Zapamti da ako zelis da obavis ovaj ritual, to bude ona zadnja trackica i nit za koju mozes da se uhvatis. Ne prebacuj se na ovu stranu osim ako nije bas neophodno, jer nemas nikakve druge sanse ni nacina kako da dobijes ono sto zelis. Ali molimo te, takodje, da obratis paznju na to da postoje posljedice kada krenes sa ovim. Moras sve pazljivo da pocnes sa ritualom, i da sve pute hronoloski poredano i po tacnosti, kako vremenski tako i po materijalima koji ti trebaju. Ne smijes da improvizujes oko nicega, vec da radis bas kako pise. Ne radi nista na svoju ruku, jer postoje mnoge stvari, lose stvari, koje mogu da se dese ukoliko ne postujes ritual u smislu kako ide i mjsta na koja moras da obavljas pojedine dijelove rituala.

 

Takodje, moze se desiti i suprotan efekat ovog rituala ukoliko ne zelis bas to dovoljno mnogo ili ako u nekom trenutku budes mislila na nekog drugog muskarca.Jer ovaj ritual zahtjeva potpunu posvecenost na tvojoj strani, ako zelis da se to desava i sa njegove i da budete sretni poslije svega toga. Moze da se desi da se on okrene ka nasilju ako se neki od korka odradi pogresno. Stoga moras da budes ekstremno pazljiva oo svega i jako predana svome cilju inace nista nece biti kako si zamislila.

Za pocetak ti savjetujemo da prvo pribavis sve potrebne stvari, nakon iscitavanja teksta i onda mozes da krenes sa postupkom. E tek takon toga mozes da krenes sa ritualom…

 

 

Postupak rituala na sljedecoj strani…

Стране: 1 2