NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Strelac

Posao

Najveći će vam problem biti što ćete sa saradnicima dogovoriti jedno, da bi se kasnije ispostavilo da morate nešto da menjate u hodu, što će vas em jako nervirati, em vam oduzimati vreme. Takođe, “cimaće” vas na više strana odjednom, a vi ćete pokušavati teškom mukom da radite paralelne poslove. Još jedan od problema biće kvarovi tehnike, aparata, računara – svega onoga što vam je potrebno za normalno funkcionisanje.

Novac

Manji finansijski oporavak tokom ove sedmice – neplanirano ćete zaraditi ili naplatiti potraživanje od ranije. Moguća je dobit I preko nekog dodatnog posla.

Zdravlje

Respiratorni trakt je osetljiv tokom ovog perioda. Stariji Strelčevi bi mogli da provere jetru I žuč I da više posvete pažnju načinu ishrane.

Jarac

Posao

Potrudite se da sve ono od obaveza što imate završite na vreme, iako to neće biti ni malo lak zadatak. Verovatno je da ćete u jednom momentu biti u velikom raskoraku sa vremenom, jer ćete se truditi da odgovorno radite, a nećete imati dovoljno prostora za tako nešto. Nemojte da radite na uštrb kvaliteta na koji ste navikli one koji sarađuju sa vama, pa I po cenu kašnjenja. Budite ažurni po pitanju papirologije, ali I dogovora – nemojte zaboraviti važne sastanke….

Novac

Ne rizikujte po pitanju novca, nije vreme za ulaganja niti “igranja” bilo kakve vrste, jer se možete suočiti sa gubicima. Takođe, očekivani novac će kasniti ili će ga biti u manjoj meri od očekivanog.

Zdravlje

Kod starijih Jarčeva mogu se aktivirati hronični problemi. Mlađi pripadnici znaka – uglavnom solidna zdravstvena situacija. Trudite se da budete fizički aktivni.

Vodolija

Posao

Šta god da radite, ne dozvolite da tokom ove sedmice budete uvučeni u bilo kakav vid rasprava, bilo sa onima sa kojima sarađujete, bilo sa nadređenima. Iako će vas neke situacije bosti u mozak, potrebno je da iskulirate I pustite da sve prođe, samo od sebe, bez vašeg direktnog mešanja. Sem impulsivnih reakcija u kontaktu sa onima sa kojima radite, potrebno je da ne povlačite ni neke bitnije poslovne poteze. Sve što može da sačeka, neka ostane za neki drugi put. Pobeći neće, verujte.

Novac

Slična situacija kao I u nekom dužem vremenskom periodu. Na žalost, trenutno nemate stabilizaciju koja vam je potrebna.

Zdravlje

Starijim Vodolijama manji problemi sa kolenima I zglobovima. Kod mlađih – potrebno vam je više odmora I opuštanja.

Ribe

Posao

Problemi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete povremeno će vas baš nervirati, ali ćete se truditi da vas to ne skreće sa obaveza koje imate I rešavaćete ih čim nastanu. Neko vas može ubeđivati ili pokušavati da utiče na vas, ali je malo verovatno da ćete vi to dozvoliti. Takođe, tokom ove sedmice češće će se nego inače javljati problemi sa tehničkim sredstvima, sa računarima – mogući su gubici podataka koji su vam od izuzetne važnosti. Pokušajte da se ne nervirate.

Novac

Trudite se da ne idete u minus I da se ne zadužujete dodatno, ali ova nedelja vam baš postavlja izazove. Očekuje vas plaćanje nekih zaostalih računa.

Zdravlje

Fizički – ne bi trebalo da bude većih problema, osim kod starijih Riba koje mogu imati manje tegobe sa kostima I zglobovima. Mentalno – psiha vam je preopterećena – potreban vam je odmor.

Стране: 1 2 3 4