NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Devica

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa osobama sa kojima radite, a u kvadratu sa Uranom, sigurno je da će dovesti do povišene energije u radnom okruženju. Možete se osećati prilično iscrpljeno nakon završetka radnog vremena, jer će vam obaveze, ali i ljudi odvlačiti energiju. Na sve ovo – i vi kasnite po nekim pitanjima, a i često se susrećete sa odlaganjima dogovora ili tehničkim problemima koji vas dodatno usporavaju. Samo polako i bez nervoze – funkcionišite na taj način.

Novac

Sam kraj radne sedmice može vam doneti troškove na koje niste računali. Moguće je da su u pitanju kvarovi kućnih aparata ili mobilnog telefona, kompjutera.

Zdravlje

I radno, ali i kućno okruženje može biti teren na kojem biste mogli da se povredite ukoliko ne budete skoncentrisani i pažljivi.

Vaga

Posao

Mars, koji vlada vašim poslovnim partnerstvima I načinom zarade, u kvadratu je sa Uranom tokom ove sedmice, pa treba biti oprezan I po pitanjima novca, ali I u saradničkim odnosima. Ovo može biti varijanta problema u poslovnom segmentu koji eskaliraju brzo, na svu sreću – sa kratkotrajnim efektom. No, ne treba zanemariti da vam se sada mogu otvoriti I nove poslovne ponude I šanse, iako bi u dogovorima trebalo nastupati sa više opreza. Ako možete – prolongirajte odluku za sledeću nedelju.

Novac

Mogući su gubici, pa opreznije baratajte finansijama. Takođe, vrlo lako se može dogoditi da ćete morati pod hitno da se pozabavite nekim zaostalim plaćanjima i dugovanjima.

Zdravlje

Loše reagujete na stresne situacije – ili kroz probleme sa stomakom I varenjem, ili kroz vrtoglavice, probleme sa pritiskom.

Škorpija

Posao

Najbolje ćete učiniti ako se sami sa sobom dogovorite da nećete dozvoliti da vas nerviraju ni sitnice, ali ni krupnice. Utičite na one situacije na koje možete, a na one koje ne možete – pustite, neka se reše same od sebe, ali bez vašeg stresa. U prevodu – ovo je još jedna nedelja u kojoj ćete žuriti, a teško završavati bilo šta bez više pokušaja. Oni sa kojima radite će menjati dogovore, raspored, zaduženja, a vi gledajte da se u tome snalazite kako znate I umete. A umete, samo ako se potrudite….

Novac

Novac vam u ovoj nedelji dolazi haotično – bez ikakvog reda I smisla – u jednom momentu ćete ga imati u velikim količinama, u drugom se prebrojavati….

Zdravlje

Bilo bi divno ako biste mogli da na par dana odmorite mozak od svega i povratite izgubljenu energiju i mir. Stres je I dalje glavna stavka, ona koja je koren I uzrok svih problema.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4