LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Devica

U ovu sedmicu ulazite sa Venerom u svom znaku u trigonskom aspektu sa Plutonom iz polja ljubavi, što će svakako dati na intenzivnosti i jačanju emocija sa partnerom. Lakše ćete funkcionisati zajedno, biće više lepih momenata, u svakom slučaju – jedna mirnija i stabilnija faza u vašem emotivnom životu. Jedino što može predstavljati problem jeste vaše, prenaglašeno polje tajni – ukoliko vas muče neka pitanja, samo polako – to ćete rešiti kada bude vreme. Problem može nastati ako imate neke tajne koje krijete od partnera – tu već budite oprezni, jer polako ulazite u period kada tajne mogu izaći na videlo. Ukoliko ste sami, svakako da imate simpatiju i vrlo često razmišljate o njoj.

Vaga

Veliko nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Ni vi niste u potpunosti « svoji » u poslednje vreme – sve vam smeta, non stop nešto zakerate, tražite probleme i mane i tamo gde ih nema, a ni voljena osoba nije u svom najblistavijem izdanju. Čak i da se oboje trudite da maksimalno ugodite jedno drugom, uvek će se u vašem odnosu tokom ove sedmice provlačiti neka napetost i nemiri. Kod nekih ovo može dovesti i do, na svu sreću, kratkotrajnih rasprava. Usamljeni pripadnici ovog znaka za sada imaju samo neke površne kontakte, razmišljanja ili simpatije koje se ne realizuju onako kako biste vi želeli. Sačekajte sledeću nedelju – nešto zanimljivo moglo bi krenuti baš od tada…

Škorpija

Vi I partner kao da niste na istim talasnim dužinama tokom ovog perioda. Neke nemire jeste uspeli da utišate u sebi, naročito one koji se tiču partnerove vernosti, ali I dalje postoje situacije koje vas previše brzo izbacuju iz takta. Možda biste mogli da se zapitate da li je problem kod vas lično, umesto što odgovornost večito prebacujete na voljenu osobu. Takođe – razmislite šta je to tačno što vas nervira – I da li je to uopšte odnos sa partnerom ili neka vaša lična problematika? Ukoliko ste sami, mogući su neki flertići, avanture, generalno gledano – odnosi u koje biste ušli impulsivno, iz strasti ili iz trenutnog hira. No, poenta je u tome da to nisu prave osobe za vas I vama je to negde u potpunosti jasno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4