LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Znate kako kažu – ne možete stvari non stop raditi na isti način, a očekivati drugačiji rezultat. E, to sada lepo primenite u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. U prevodu – ako ponavljate iste greške I ophodite se prema voljenoj osobi na isti način – nemojte se onda iznenađivati što je druga strana podigla barijeru između vas dvoje. Manje ega I sujete, više otvorenih razgovora I zabavnih aktivnosti – I sve će doći na svoje mesto vrlo brzo. Ukoliko ste slobodni, ne kopajte po prošlosti – ništa tu posebno nećete naći, a pogotovo ne svoj mir. Nema trenutno nekih posebnih ljubavnih prilika, ali to je samo u ovom periodu. Samo polako, dolaze vama neki inspirativniji dani.

Rak

Neko vas preko poslovnog segmenta juri sve u šesnaest I koristi svaku priliku da vam priđe, da uspostavi jaču komunikaciju sa vama. Ovo je onaj tip osoba koje ne shvataju da ste vi nezainteresovani I nemaju nameru da odustanu. To vas u nekim momentima čak može zabavljati, ali u drugim ćete itekako umeti da odbrusite. Ako postoji osoba koja vam se dopada, za sada ne postoji nikakva jača mogućnost za konkretan ulazak u vezu – samo komunikacija, čeznutljivi pogledi I tako to….Ukoliko ste u vezi ili u braku, vaš odnos će malo živnuti, I to naročito u drugom delu sedmice. Ovaj vam period nije ni malo loš, moguće su samo neke, zaista sitne čarke, I to uglavnom u prvom delu nedelje

Lav

Sunce u vašem znaku može dati toplinu, privrženost i nežnost u odnosu sa voljenom osobom, ali ne treba zaboraviti da ono u isto vreme predstavlja I ego I da može vašu sujetnost i usmerenost na sebe podići na kvadrat. Sa druge strane – Mars je u partnerskom polju, a obe ove planete su u kvadratu sa Uranom, što može govoriti o tome da ni vi ni voljena osoba nećete baš želeti da se prilagodite jedno drugom i da ćete « terati svoje » po svaku cenu. E, takav način ponašanja može prouzrokovati probleme – potrudite se da ovo prevaziđete. Ukoliko ste slobodni, udvarača je puno, ali ste vi ili blago nezainteresovani, ili još uvek okupirani jednim poznanstvom i simpatijama prema toj osobi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4