LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Ovan

Emotivni ili bračni partner u ovoj nedelji definitivno ne igra “po vašim pravilima” I u potpunosti vodi neku svoju politiku, a vrlo često će vam delovati povučeno, čudno, nedefinisano. Sve ovo kod vas može izazivati veliku nervozu, koja će dodatno biti potpirivana I nekim poslovnim problemima.

 

Smirenje I jednostavnije, normalnije funkcionisanje stoji vam tek za vikend sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, sve je otvoreno za uzbuđenja I strast, ali bez velikih preduslova za trajnost novo započetih odnosa. Kontakti iz prošlosti I bivši emotivni partneri se polako “zagrevaju” I tokom ove sedmice možete očekivati više pokušaja obnove komunikacije.

Bik

Tačan kvadrat Marsa koji vlada vašim partnerskim odnosima sa Uranom u vašem znaku, koji će biti aktivan tokom cele ove nedelje, povremeno će u vašim vezama I brakovima donositi burne momente. Inicijatori rasprava možete biti I vi I partner – a osnova će biti ljubomora, nesigurnost I osećaj nedostatka pažnje I emocija.

 

Doduše, neki od vas će ove burne epizode I ratove koji budu nastajali koristiti za primirje….ali u spavaćoj sobi. Ukoliko ste sami – istom brzinom kojom vas budu spopadali potencijalni udvarači, vi ćete ih I “nogirati”. Trenutno ne vidite ništa vredno truda u svojoj blizini, a neke od “ponuda” će vam biti čak smešne. Ukoliko već imate simpatiju – trenutno komunikacija nije baš najbolja…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4