HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

29 јула, 2018 Off By ludarito

 

JARAC

POSAO: Imate neke neobične predloge koji ipak mogu biti veoma pozitivni za vaše poslovno okruženje. Pred vama je faza u kojoj biste mogli i da ostvarite poslovno napredovanje.

LJUBAV: Veoma brzo menjate svoje ponašanje prema partneru i od osobe koja je delovala hladno postajete neko ko je spreman na sve izazove. Očekuju vas zanimljive promene!

ZDRAVLJE: Imate mnogo snage. Današnji dan vam je jako dobro postavljen za polje zdravlja i možte da očekujete da ćete imati šansu da uživate. Bićete maksimalno opušteni.

 

VODOLIJA

POSAO: Vi ste avanturista, osoba koja se ne plaši bilo kakvih rizika i spremni ste na neke neobične poslovne poduhvate. Moguće je da vam se neki rizici povremeno obiju o glavu.

LJUBAV: Tražite partnera koji ima otvorena shvatanja kao i vi. Ne možete da budete sa nekim ko vas ograničava. Niste spremni da gradite ozbiljniji odnos sa osobom koja je preterano ljubomorna.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Generalno možete da budete skloni problemima na tom polju. Ukoliko imate probleme sa jetrom, budite pogotovo oprezni danas.

 

RIBE

POSAO: Očekuju vas promene na polju finansija koje nikako niste mogli da predvidite. Nije dan za rizike i veće poslovne poduhvate. Nedelja i pokušajte malo i da se odmorite.

LJUBAV: Imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje se negativno mogu odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom… Moguće je da vam nije lako da rešite probleme sa ljubomorom.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da budete smireniji. Moguće je da zbog stresa kojem ste često izloženi, lako dolazite do toga da budete podložni i zdravstvenim problemima.

Стране: 1 2 3 4