HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

29 јула, 2018 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Iako u suštini težite kompromisima, danas biste veoma lako mogli da se upustite u konflikte na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj možete biti veoma nesigurni na poslu.

LJUBAV: Odlučili ste da ne želite da trpite ništa što vam ne odgovara i veoma lako možete da prekinete neku vezu. Nagle promene su šokantne ali na duže staze će se pokazati kao pozitivne.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da bude naglašen kod vas. Možete da očekujete da će vam zdravlje danas biti promenljivo. Vodite računa o sebi i ne izlažite se stresu.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Intuitivno dolazite do nekih zaključaka koji vam na poslovnom planu mogu biti od značaja. Nemate strah od promena. Moguće je da vas očekuju i neka iznenađenja.

LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama i ponekad i ljubavnim skandalima. Malo je reći da je stanje na ovom polju za vas turbulentno. Burne promene vam unose tenziju ali vas i zabavljaju.

ZDRAVLJE: Nesanica bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj će nervna napetost biti prilično naglašena, a samim tim možete biti skloni problemima.

 

STRELAC

POSAO: Niste zainteresovani za posao, već za odmaranje i uživanje. Pred vama je veoma opušten dan u kom slušate samo sebe i sopstvenu intuiciju. Ne pratite tuđa mišljenja.

LJUBAV: Partner vam zamera da su vam prijatelji važniji i da sa njima provodite više vremena. Moguće je da je vaša veza zapala u malo veću krizu jer niste dovoljno bliski kao pre.

ZDRAVLJE: Zdravlje bi danas moglo da vam bude narušeno. Nije vam povoljan period i podložni ste brojnim problemima. Preporuka je da posetite lekara za svaki slučaj.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4