HOROSKOP: Danas nemojte danas raditi ništa polovično – OVOM ZNAKU otvaraju se sasvim nova vrata

HOROSKOP: Danas nemojte danas raditi ništa polovično – OVOM ZNAKU otvaraju se sasvim nova vrata

29 јула, 2018 Off By ludarito

JARAC

Uprkos svom besu i dalje se nalazite u kavezu. Vreme je da izađete iz svog sveta. Uticaj drugih ljudi može prouzrokovati sjajnu transformaciju vašeg razmišljanja. Dozvolite svom načinu mišljenja i gledištima da se preobraze u sasvim novi oblik. Razmislite o novom načinu života. Svakako vam je to potrebno a svu lepotu uvidećete tek kada se oslobodite svog kaveza. Treba da živite svoj život!

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas sa mukom se uzdržavati da ne kažete ono što mislite. Reči će vam biti na vrhu jezika i neće biti straha da ih kažete. Pripazite se! Snažna planetarna energija mogla bi uticati da se vaše reči ne shvate kako biste vi želeli. Budite pažljivi prema drugima i vodite računa o njihovim osećanjima. Nemojte prenositi svoje probleme na druge.

RIBE

Vaš um je danas kristalno jasan. Postarajte se da pomognete i sebi kao što pomažete drugima. Povedite računa o svakom zadatku koji vam je poveren i koji zahteva dodatnu pažnju. Posedujete sjajnu sposobnost da rešite svaki duševni problem. Komunicirajte sa samopouzdanjem. Kontaktirajte ljude koje niste dugo čuli. Biće im veoma drago da ste ih se setili.

Стране: 1 2 3 4