HOROSKOP: Danas nemojte danas raditi ništa polovično – OVOM ZNAKU otvaraju se sasvim nova vrata

HOROSKOP: Danas nemojte danas raditi ništa polovično – OVOM ZNAKU otvaraju se sasvim nova vrata

јул 29, 2018 Off By ludarito

VAGA

Danas će na snazi biti snažne planetarne sile. Moguće je da će neko raditi protiv vaših ciljeva i pokušati da vas navede na pogrešan put. Ne dozvolite da vas nadmudre. Imate jednako pravo da kažete svoje mišljenje kao i svi drugi. Iskoristite snagu svog uma danas kada se budete suočavali sa neprijatnim situacijama. Sloboda je stanje uma, ne zaboravite!

ŠKORPIJA

Krenite u akciju danas i pustite da vas nosi sjajna energija. Bićete u prednosti u odnosu na druge u svakom razgovoru koji se povede. Iskoristite to! Biće dosta informacija oko vas koje će trebati primiti i podeliti a vi ćete biti sama srž tok protoka. Ono što naučite može vas promeniti. Budite aktivni u svakoj konverzaciji.

STRELAC

Nemojte danas ćutati, jer tišina može prouzrokovati neprijatnu situaciju. Nastavite da pričate. Vrlo je moguće da će neko reći nešto jako lepo što vam može ulepšati dan. Radite na svojim profitabilnim idejama i budite spremni za nove mogućnosti. Velika je verovatnoća da ćete na ulici danas sresti veoma zanimljivu osobu koja vam može postati novi prijatelj. Ukoliko stojite u redu da platite račun, popričajte sa osobom do vas. Danas je sve u konverzaciji, što se vas tiče.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4