DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

јул 29, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Danas pokušajte da budete manje osetljivi. Ako tražite savršenstvo, verovatno je da ćete ostati ozlojađeni. Pokušajte da prihvatite i nešto što nije savršeno, jer to niste ni vi. Spustite se na zemlju. U večernjim časovima trebaće vam čvrsto tlo pod nogama. I nabacite osmah na lice! Videćete kako su rezultati pozivitivni.

Rak

Mirna luka kojom plovite i u kojoj se dobro osećate, danas bi mogla biti uzburkana. Primetićete da se vaš partner čudno ponaša što će u vama izazvati najgore sumnje. Opustite se! Nema potrebe da mislite da ovo ima veze sa vama. On ima probleme sa drugim segmentima života. Budite blagi i dozvolite mu da vam se otvori.

Lav

Planete vam danas donose polet i entuzijazam kada je ljubav u pitanju. To će vas ohrabriti da započnete konverzaciju sa nekim ko vam se dopada i ko vam je interesantan u poslednje vreme. Samopouzdanje koje vas krasi, mnogo će vam pomoći. Šarmantno se nasmejte i uspeh vam je zagarantovan.

Devica

Danas vam zvezde donose mir i harmoniju. Vi ste uglavnom u pokretu, ali danas ćete poželeti da budete mirni i pomalo lenji u zagrljaju voljene osobe. Podelite sa voljenom osobom svoja osećanja. Ako ste želeli da obavite neki važan razgovor, danas bi mogao biti pravi dan za to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4