DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

Blizanci

Danas pokušajte da budete manje osetljivi. Ako tražite savršenstvo, verovatno je da ćete ostati ozlojađeni. Pokušajte da prihvatite i nešto što nije savršeno, jer to niste ni vi. Spustite se na zemlju. U večernjim časovima trebaće vam čvrsto tlo pod nogama. I nabacite osmah na lice! Videćete kako su rezultati pozivitivni.

Rak

Mirna luka kojom plovite i u kojoj se dobro osećate, danas bi mogla biti uzburkana. Primetićete da se vaš partner čudno ponaša što će u vama izazvati najgore sumnje. Opustite se! Nema potrebe da mislite da ovo ima veze sa vama. On ima probleme sa drugim segmentima života. Budite blagi i dozvolite mu da vam se otvori.

Lav

Planete vam danas donose polet i entuzijazam kada je ljubav u pitanju. To će vas ohrabriti da započnete konverzaciju sa nekim ko vam se dopada i ko vam je interesantan u poslednje vreme. Samopouzdanje koje vas krasi, mnogo će vam pomoći. Šarmantno se nasmejte i uspeh vam je zagarantovan.

Devica

Danas vam zvezde donose mir i harmoniju. Vi ste uglavnom u pokretu, ali danas ćete poželeti da budete mirni i pomalo lenji u zagrljaju voljene osobe. Podelite sa voljenom osobom svoja osećanja. Ako ste želeli da obavite neki važan razgovor, danas bi mogao biti pravi dan za to.

 

…nastavak na sledećoj strani…