DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO
Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti pre nego što progovorite pred saradnicima.
LJUBAV
Partner razume vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namere.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

VAGA

POSAO
Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.
LJUBAV
Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA

POSAO
Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV
Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO
Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.
LJUBAV
Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4