Škorpije, evo kada možete da očekujete DIVAN SUSRET, Devicama kraj dana donosi PREOKRET

Škorpije, evo kada možete da očekujete DIVAN SUSRET, Devicama kraj dana donosi PREOKRET

24 јуна, 2018 Off By coki

VAGA

Vage danas imaju puno elana i mnoge će biti obasjane pozitvnom energijom. Danas će mnoge provesti dan van kuće, i lepo će se provesti gde god da odu.

Škorpije će danas biti nostalgične
ŠKORPIJE ĆE DANAS BITI NOSTALGIČNEFOTO: PROFIMEDIA

ŠKORPIJA

Škorpije danas mogu biti veoma nostalgične kada je ljubav u pitanju. Neke će se dvoumiti između dve opcije, ali do odgovora ni danas najverovatnije neće doći. Pred kraj dana mnoge Škorpije će se videti sa jednom dragom prijateljicom.

STRELAC

Strelčevi mogu biti veoma dezorijentisani i pospani tokom celog dana. Neki će imati i određenih problema u kući, koji ih lako mogu izbaciti iz takta. Neko iz porodice im može tražiti finansijsku pomoć.

JARAC

Jarčevi se danas osećaju uglavnom lepo. Mnogima će zvezde biti naklonjene, stoga će im sve ići od ruke. Neke želje im se ostvaruju, što ih čini vidno srećnim.

VODOLIJA

Vodolije u prvom delu dana mogu biti iznervirane zbog nošalantnog i neodgovornog ponašanja nekog člana porodice. Krajem dana mogu dobiti iznenadni poziv, sa još bombastičnijim vestima.

RIBE

Ovaj dan će biti odličan za mnoge pripadnike ovoga znaka. Neka neočekivana situacija će im znatno porpaviti raspoloženje. Neka starija ženska osoba ih može prijatno iznenaditi i pokazati im ogromnu naklonost.

 

 

Dodatak vikend horoskop na strani br. 3

Стране: 1 2 3