Žena u ovom znaku najteže pronalazi ljubav…

Žena u ovom znaku najteže pronalazi ljubav…

22 јуна, 2018 Off By coki

 

Ljubav dolazi sporo i retko sa njom. Kad odluči da napravi važan korak, to je obično za ceo život. Njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Međutim, treba da znate da mnogi pripadnici ovog znaka često ostaju sami ceo život. Čak i kada se žene Jarčevi venčaju, a to se često dešava u zrelim godinama, više to rade iz nekog razloga, nego zbog srca i iskrenih osećanja.

Upoznajmo ih malo bolje…

 

Alfa-ženka, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, poduzetna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – sve je to žena jarac.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

 

Nevjerojatno jaka, jarčica može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspjet će ostati sabrana i mirna te će odmah krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

 

Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njezin dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3