Slabosti horoskopskih znakova: Lav ne zna da kaže „ne“, Ribe umišljaju bolesti

Slabosti horoskopskih znakova: Lav ne zna da kaže „ne“, Ribe umišljaju bolesti

22 јуна, 2018 Off By coki

Devica

Devicama je najveća mana što ne znaju da ispoljavaju svoja osećanja, pa često deluju emotivno, hladno, iako su daleko od toga – u njima „kuva“ mnoštvo emocija. Upravo zato što osećanja ne ispoljavaju kako treba i ne mogu da se opuste, a znaju da budu nemirne, žive pod stalnim stresom, a sve to može lako da ih dovede do depresije. Često imaju problema sa probavom, a neretko i s kožom.

Vaga

Rođeni u znaku Vage najsrećniji su kada je sve oko njih lepo i skladno – od uređenja doma, fizičkog izgleda do međuljudskih odnosa. Ipak, ponekad toliko žele da sve bude savršeno da time počnu da opterećuju i sebe i druge, čak do te mere da pokvare i atmosferu i odnose s drugim ljudima. Kad se to dogodi onda sami sebi predbacuju što sve nije bilo savršeno kako su planirali. Sve to vodi konstantnom nezadovoljstvu i negativnim osećanjima koji znaju u njima da se razvijaju, a što može da dovede do toga da postanu pesimistični. Znaju da imaju probleme s kožom, bubrezima i donjim delom leđa.

Škorpion

Velika mana pripadnicima ovog znaka je ljutnja, jer tada gube kontrolu i znaju da budu bezobrazni i arogantni. Takođe, skloni su naglim promenama raspoloženja i burnim reakcijama što je vrlo stresno i za njih i za ljude koji im se nađu u blizini. Škorpioni su često emocionalno nestabilni i ponekad skrivaju osećanja, pa se borba vodi unutar njih samih. Zbog toga znaju imati simptome bolesti iako je fizički sve u redu s njima i da pate od problema sa živcima.

Strelac

Pripadnici ovog znaka vrlo su živahni i vole da budu u pokretu, pa češće nego ostali znakovi znaju uganuti zglobove, imati modrice itd. I sve bi to bilo normalno da se ne događa upravo Strelcima. Naime, kada su povređeni ili bolesni, oni su u stanju da terorišu sve oko sebe. Nemogućnost kretanja u njima izaziva negativne emocije i nervozu, a ponekad i depresiju. Znaju da imaju probleme s kukovima, jetrom i krvi.

Jarac

Jarci su rođeni vođe i zbog toga često na sebe preuzimaju više tereta nego što bi trebalo i više nego što se od njih očekuje. Uz to misle da konstantno moraju da imaju sve pod kontrolom, a što samo pokazuje da nemaju poverenja u ljude oko sebe. Takav stav u životu rezultira stalnim stresom i osećanjem nemira. Znaju da imaju površna osećanja i da ne prezaju ni pred čime na putu prema cilju. Neretko imaju probleme s visokim krvnim pritiskom, slezenom, kostima i zglobovima.

Vodolija

Rođeni u ovom znaku menjaju raspoloženje takvom brzinom da ih je teško pratiti. Iz stanja velike sreće u sekundi mogu da upadnu u malodušnost ili ljutnju. Mana im je i što su pomalo egocentrični i površnih osećanja za bližnje, iako to znaju vešto prikrivati iza duhovnih pogleda na život. Drugi ljudi im znaju biti važniji od, na primer, vlastite dece – iako to možda ne rade svesno. Često pate od depresije i problema sa živcima, kao i slabe cirkulacije.

Ribe

Ribe su vrlo osećajne i znaju na sebe preuzimati tuđe probleme i uživljavati se u njih. I sve bi to bilo u redu da u tome ne preteruju toliko da na kraju sebe potpuno iscrpe. Tada su sklone umišljati kako su dobile neku bolest, a zapravo im samo treba odmor i opuštanje. Znaju imati depresivne epizode i u tim periodima ne žele čuti niti videti nikoga. Od fizičkih tegoba naginju upali pluća, prehladi i drugim bolestima disajnih organa.

Стране: 1 2