Slabosti horoskopskih znakova: Lav ne zna da kaže „ne“, Ribe umišljaju bolesti

Slabosti horoskopskih znakova: Lav ne zna da kaže „ne“, Ribe umišljaju bolesti

22 јуна, 2018 Off By coki

Ovan

Ovnovi često imaju zdravstvenih problema s glavom, odnosno s očima, ušima i nosem. Što se duhovnog stanja tiče, ako im krene loše u životu i zbog toga padnu u depresiju, znaju da pognu za drogom i alkoholom. Inače, Ovnovi se predaju svemu entuzijastično, ali čim taj osjećaj splasne, gube interes i okreću se drugim stvarima. Moglo bi se reći da su pomalo površni.

Bik

Pripadnike ovog znaka promene u životu jednostavno užasavaju. Oni vole da žive onako kako su navikli, pa makar to i nije baš nešto posebno i moglo bi da bude puno bolje. Ako su prisiljeni na promene, mogu da padnu u depresiju. Znači, najveća slabost ovog znaka je neprilagođenost, pa je to i najveća kočnica na putu prema uspehu i boljem životu. Što se zdravlja tiče, Bikovi najčešće imaju problema vratom, grlom i štitnom žlezdom.

Blizanci

Oni su stalno u nekoj žurbi pa se tako odnose i prema obrocima – neretko izjure iz kuće, a da nisu ništa pojeli niti popili. Zbog toga znaju da posegnu za nezdravim grickalicama. Takav način života kod njih neretko rezultira jakom nervozom. Pripadnici ovog znaka znaju da imjui problema, osim sa živcima, i s plućima, ramenima te rukama. Inače, mana im je i što su vrlo površni u međuljudskim odnosima, iako se to njima tako ne čini.

Rak

Ljudi rođeni u ovom znaku vrlo su osetljivi, čak i preterano – što vodi naglim promenama raspoloženja i razvoju nekih bolesti povezanih sa psihom. Previše ih pogađaju tuđi problemi. Znaju da imaju probleme s bubrezima, želucem, prsima i probavom. Često dobijaju čir na želucu upravo zbog toga što ne mogu da se opuste kako treba.

Lav

Pripadnici ovog znaka ne znaju da kažu „ne!“ kad osete da su previše opterećeni. Oni svemu pristupaju s puno poleta što isisava energiju iz njih, umesto da tu količinu usmeravaju samo na one stvari koje su važne. Mana im je što ne mogu da selektuju neke stvari po važnosti, već svima pristupaju jednako entuzijastično. To je možda zato što u svemu žele da budu najbolji, iako nekada treba priznati da postoje i bolji. Zbog svega toga znaju da imaju depresivne epizode u životu i probleme sa zdravljem zbog pada imuniteta, npr. povišenu temperaturu tela.

 

nastavak na strani br. 2…

Стране: 1 2