Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

22 јуна, 2018 Off By coki

 

Rak

Pripadnici ovog znaka teško će izgubiti kontrolu nad sobom koristeći govor tela. Ipak, njihova suzdržanost i oprez koji se iščitava iz očiju pokazuju možda nesvesnu potrebu za razbijanjem spoljne ljušture koja je većinom produkt nesigurnosti. Senzualnost kod Rakova se nasluti menjanjem tona u govoru, ponešto čvršćim stiskom ruke, dužim pogledom i neobuzdanim drhtajima koji postaju primetni u njihovim najintimnijim trenucima.

 

Lav

Ističe se sposobnošću da o sebi stvori sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta. Njegova taština i istančani smisao za lepo očitavaju se u obliku urođene strasti kojom se potpuno predaje pedantnoj brizi oko svakog detalja sopstvenog tela. Lepota muškarca Lava, koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odličnoj formi, proporcionalna je senzualnosti i gipkosti žene istog znaka.

 

Devica

Gestikulacija i mimika su svedene na minimum. Ali ono malo što se vidi, dosta govori. Ma koliko se pripadnici ovog znaka trude, ponekad ipak ne mogu da sakriju unutrašnju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvežbanu suzdržanost i mirnoću pogleda. Što su uspešniji, emotivno stabilniji i zdraviji, to im je kretanje sigurnije i smirenije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4