Šta možete da naučite od svakog znaka Zodijaka…

Šta možete da naučite od svakog znaka Zodijaka…

20 јуна, 2018 Off By coki

Strelac: Otvorite um i verujte u sebe

Strelac je znak koji simbolizuje putovanja, fakultetsko obrazovanje, filozofiju i pozitivnost. Njemu nedostaje fokus, hoće dosta stvari da radi u isto vreme, ali je zato svestran. Ne boji se da „zagrize“ više od drugih. Ambicija mu je jača strana, ali i entuzijazam ne jenjava. On celog života traži svrhu svog postojanja i nikad ne odustaje.

Ako želite da budete kao Strelac, makar na jedan dan, bilo bi dobro da sagledate širu sliku svog života. Napravite ciljeve, celu listu, pa počnite da ostvarujete sve što ste odavno želeli. Putujte, učite nove jezike, upoznajte nove ljude. Samo je bitno da ne stajete kad Vam baš nije dan. Pronađite snagu u sebi da prevaziđete prepreke, jer u svakom danu postoji nešto dobro. Verujte u sebe!

Jarac: Nađite svoje mesto u svetu

Jarac je uvek odlučan, ambiciozan, tvrdoglav, ali i uporan. Drži do sebe, do svog ugleda. Bez karijere život nije baš idealan za njega, jer onda ne zna kako da utroši svoje vreme. Mora da nađe neku oblast u kojoj će se ostvariti, neku misiju, cilj. Obaveza se ne plaši, tako da od njega može svako da nauči šta znači biti organizovana osoba, koja sve radi na vreme.

Ako želite da usvojite životnu filozofiju Jarca, trebalo bi da se držite svojih principa i da nikad ne odustajete. Sve radite na vreme. Poštujte druge. Razmišljajte o svemu unapred i držite se plana. Bitno je da budete stabilni, ali i da stabilnost, gde god da ste, održite.

Vodolija: Budite drugačiji, ne „uklapajte“ se

Vodolija je znak koji se vezuje za prijateljstvo, grupe, organizacije, ali i originalnost i ideje. Vodolija je jako vezana za druge ljude i stalno joj treba grupa da bi sebe potvrdila, da bi uvidela svoje vrednosti. Ne, to ne znači da želi da se uklopi, već želi da bude deo bilo kakvog društva u kojem je ona jedinstvena. Uvek je tu da pomogne, uvek je tu za promenu, ako je potrebna. Ona je ispred svih za svetlosnu godinu u načinu razmišljanja, pa nekad može biti nervozna kad je drugi ne razumeju. Tolerancija različitosti joj je jača strana.

Ako želite da usvojite filozofiju Vodolije, potrebno je da ne obraćate pažnju na to šta drugi kažu. Bitno je, ali nije primarno. Na prvom mestu je šta Vi mislite, jer imate pravo da mislite drugačije od drugih tj. imate pravo na svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Budite nezavisni. Nekad je u redu da imate bolje ideje od drugih, ne morate da se uklapate u sistem. Neka Vam nebo bude granica!

Ribe: Budite saosećajni

Ribe su znak tajni, osećanja, nežnosti i snova. One jednu stranu pokazuju svetu, a drugu zadržavaju za sebe. Znaju da razluče šta je bitno za svet, a šta je bitno da zadrže za sebe. One su diskretne i Vaše tajne su sigurne sa njima.  Strahovi i otuđenost se takođe vezuju za ovaj znak. Ono što je bitno je da su Ribe osećajne, da znaju da posavetuju i da se uvek možemo osloniti na njih. Nekad reči nisu potrebne. Nekad je dovoljno da neko samo bude tu, a osoba rođena u znaku Riba je uvek tu za nas. Ona je podrška, makar i prećutna.

Ako želite da usvojite životnu filozofiju ovog znaka, potrebno je da budete saosećajni i da brinete više o drugima. Ne, ne morate svima reći da ste uplatili novac u humanitarne svrhe ili poklonili staru odeću. Dovoljno je da to uradite. Nekad nije potrebno da prijatelju ili partneru kažete da znate da mu je teško, da ima problem, već je dovoljno da budete tu, kao podrška.

Стране: 1 2 3