Šta možete da naučite od svakog znaka Zodijaka…

Šta možete da naučite od svakog znaka Zodijaka…

20 јуна, 2018 Off By coki

 

Ako prihvatite filozofiju življenja Bika, usporićete se, manje ćete brinuti o materiji, a više ćete pokušavati da izbalansirate želje i mogućnosti, materijalno i duhovno. Pohlepu treba izbrisati iz rečnika, jer treba da budete zadovoljni onim što imate.

Blizanci: Pazite šta pričate, možda Vam se ostvari

Blizanci su poznati po tome da mnogo pričaju. Kao znak kojim vlada Merkur, koji je zadužen za komunikaciju, to nikako nije čudno. Od njih možete da naučite da artikulišete svoje namere, da kažete šta mislite, da razmenjujete ideje. Treba izbegavati tračarenje i konstantno ‘kukanje’ i žaljenje drugima. Tako ćete privući loše stvari, a to ne želite.

Ako usvojite životnu filozofiju Blizanaca, biće kreativniji i komunikativniji. Znaćete kada treba da tražite nešto od drugih ljudi i kada je vreme da kažete šta mislite, a kada treba da nešto prećutite. Isto tako, znaćete čime treba da se opterećujete, a šta nije vredno trošenja reči.

Rak: Ne zapostavljajte „dete u sebi“

Rak uvek ima oklop oko sebe, ranjiv je i previše osetljiv. Kada pomislimo na Raka, pomislimo na kuću, porodicu, osećanja. Nekad ih vidimo kao veliku decu, kojima treba zaštita.

Ako usvojite životnu filozofiju Raka, treba da naučite da više brinete o sebi, o porodici, kući. Nikad ne zapostavljajte bliske ljude, jer uvek možete da se oslonite na njih, posebno kad je teško. Provodite više vremena u prirodi. I zapamtite, budite kreativni i držite se dobrih navika.

Lav: Probudite žudnju za životom

Lav je kreativna žeđ i želja za stvaranjem. Vitalnost se ogleda u Suncu, koje je vladar znaka Lava. Ako ne sijamo, onda nismo ni živi, zar ne? To treba da naučimo od ovog znaka. Kroz život treba ići srčano, hrabro, bez zastajkivanja pred svakom preprekom. Lav je uvek ono što jeste, bez straha od osuđivanja.

Ako želite da usvojite tu filozofiju, budite samouvereni, hrabri, ne posustajte. Negujte svoju kreativnost i ambicije. Budite ponosni na svoja postignuća i sve što ćete tek napraviti u životu. Kada budete prepoznali svoju snagu, sve će biti lakše. Sreća prati hrabre!

Devica: Brinite više o svom zdravlju

Devica je znak koji se vezuje za zdravlje, posao, navike, ljubimce. Ovo je sve povezano, jer ako nemate dobre navike, nemate dobro zdravlje, ne možete da radite, a ni da pomognete nekom drugom. Zato je jako važno da usvojite dobre navike, ritam koji Vam odgovara u obavljanju obaveza. Od Device možete da naučite kako da pojednostavite svoj život i da se bolje organizujete, kako da pročistite prostor, telo i um.

Ako Vam sve ovo nedostaje, onda je vreme da se ugledate na Devicu. Organizujte se bolje, budite vredni i praktični, ali ne zapostavljajte dobrobit svog bića.

Vaga: Težite balansu u životu

Vaga se vezuje za pravdu, lepotu i umetnost. Ne zaboravimo da je ona sama po sebi balans, kome svi teže. Njome vlada Venera, pa se vezuje za ljubav i kompromis, a niko ne može bez toga. Od Vage možete da naučite kako da volite nekog, kako da pokažete ljubav.

Ako želite da budete kao Vaga, držite do sebe, ne dozvolite da Vas drugi poremete, da uzburkaju Vaš život. Nađite težište i držite se pravih vrednosti.

Škorpija: Suočite se sa svojom „tamnom“ stranom

Škorpija je simbol mraka, strasti i smrti, završetka. Sve ima dve strane medalje, pa i od nje se može mnogo toga naučiti. Ona nas podseća da će svemu doći kraj, ali zato baš treba da što više uzmemo od života i da spoznamo svoje dobre strane i slabe tačke. Kod nje nema pretvaranja, pa je to uglavnom ono što se ne dopada drugima. Ona je strastvena, ne preza ni od čega i važno joj je da ima potpunu kontrolu nad svojim životom.

Ako želite da usvojite nešto od Škorpije, a da Vam to ide u korist, najbolje bi bilo da ne pričate svima o svojim planovima, da budete misteriozni. Ipak, ako smatrate da treba, uvek recite u lice šta mislite, makar to i ne bilo lepo, jer ćete bar znati na čemu ste. Upoznajte svoje strasti i slabe tačke i kontrolišite svoje poroke.

 

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2 3