Ova tri znaka su najgori šefovi u istoriji šefovanja…

Ova tri znaka su najgori šefovi u istoriji šefovanja…

20 јуна, 2018 Off By coki

Jarac

Ukoliko je Vaš šef Jarac, sve mora biti urađeno na vreme, veoma precizno, bez greške. Nemojte kasniti na posao, pošto šefa rođenog u ovom znaku to neverovatno nervira.

Jarac ceni iskustvo svojih zaposlenih, ceni trud, ali ne daje drugu šansu.

Kod njega vlada red, radi i disciplina i nema previše razumevanja za privatne probleme i izgovore. Vodite računa o svemu, jer nećete ni primetiti ako Vam se sprema otkaz.

I ne računajte na povišicu ili bonus. U najboljem slučaju ćete dobiti usmenu pohvalu.

Jarac je strog šef, hladan i uzdržan.

 

Kada ga prvi put ugledate iza velikog, poliranog stola onako ozbiljnog, konzervativnog i pomalo mrzovoljnog, pomislićete da ste ugledali personifikaciju boga direktora. On to i jeste. Takođe, on je i očinska figura, strog i pravedan. Insistiraće na izvršavanju zadataka, a teško onome ko mu se suprotstavlja! Glas mu je obično opor i tih, osim kada eksplodira zbog nečije gluposti i nepažnje. Retko će davati komplimente i laskati. Međuti, biće saosećajni slušalac ličnih problema svojih radnika i doživljavaće svoje podređene kao veliku porodicu, s tim da joj je on uvek na čelu, naravno. Iako može da bude grub, u duši je veoma nežan i stidljiv. Prijaće mu sitni znak pažnje, mada će se praviti da ga nije primetio. Neverovatno je sposoban u poslovnom svetu i držaće sve konce u svojim rukama. Zahtevaće od vas pristojno ponašanje i marljiv rad bez kuknjave i zanovetanja. Ne lakirajte nokte u radno vreme, ne sevajte u mini suknji po kanselariji i ne brbljajte tračeve u susednoj sobi, ako ste njegov radnik. Jarčevi poštuju skrupulozno ponašanje. On zaista nije ledeni okrutnik i tiranin. Pokušajte da ga vidite onakvim kakav zaista jeste, stidljiv i osećajan sa željom da bude veseo i neobuzdan, ali kome zahtevi za poštovanjem reda, sistema i autoriteta to ne dozvoljavaju. Grdiće vas kada pogrešite, umeće da bude mrzovoljan i dosadan, ali nikada vas neće ostaviti na cedilu niti zalupiti vratima kada ga molite. To nije zanemarljivo, zar ne?

Стране: 1 2