Horoskop: Sa ovim znacima nema laži, NEMA prevare.

Horoskop: Sa ovim znacima nema laži, NEMA prevare.

20 јуна, 2018 Off By coki

BIK

Osobe rođene u znaku Bika verovatno sunajlojalnije na svetu. Kad se Bik skrasi sa nekim, neće tu osobu izdati nikada, to prosto nije u njegovoj prirodi.

Bikovi su jako praktični, tako da varanje iz njihove perspektive nema zaista nikakvog smisla, jer se takve priče nikad ne završe dobro.

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo pouzdane i uvek možete računati na njih.

Uz sve to, Bikovima laganje toliko ne ide od ruke, da nema šanse da bi uspeli da muljaju bilo šta a da ih ne provalite dok još ništa nisu ni uradili.

Ako ste u vezi sa osobom rođenom u znaku Bika i ona uopšte pomisli da vas prevari (što je sasvim malo verovatno), znaćete to istog trena.

DEVICA

Device imaju divno, veliko srce, i varanje je u potpunoj suprotnosti s njihovom prirodom. Jer, osim što su neverovatno dobre, Device su i jako, jako praktične, i vrlo se drže zdravog razuma.

Varanje zahteva toliko truda, pa zašto bi praktična Devica gubila vreme na to?

Ako više ne voli osobu sa kojom je u vezi, Devica odlazi. Ako se zaljubi u nekog drugog, Devica odlazi. Koji god da je slučaj u pitanju, sve karte su otvorene i nema nikavih tajni. Device ne muljaju i ne lažu.

Stidljiva strana osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku ne može da podnese ni ideju o varanju, naročito pošto su upravo Device znak koji često varaju partneri. A neko ko je na svojoj koži iskusio takav bol, neće ga nanositi nekom drugom.

Uz to, Device su vrlo analitične, pa sa partnerom uvek razgovaraju o tome kako se osećaju i o čemu razmišljaju, pa ako ste u vezi sa Devicom – uvek znate na čemu ste. Nema laži, nema prevare.

VAGA

Vage vole da sve rešavaju mirno i ne mogu da podnesu nepravdu, tako da je varanje u direktnoj suprotnosti sa svim onim u šta one veruju.

Vage su nežne i ljubazne, i uvek tuđe potrebe stavljaju ispred sopstvenih, tako da je nanošenje bola osobi koju vole za njih nezamislivo.

Varanje osobama rođenim u znaku Vage i ne pada na pamet, jer one žele da sve bude fer i kako treba. Vage su dobre diplomate, fer-plej je njihov način života.

Pošto u varanju ne postoji ni „f“ od „fer“, s Vagom ste – mirni.

RIBE

Ribe su beznadežni romantici, one imaju oči samo za jednu osobu. Osobe rođene u ovom znaku su nesebične i učiniće sve da usreće onoga koga vole.

Varanje je protivno njihovoj prirodi, a Ribe su toliko vešte u održavanju emocionalne stabilnosti u vezama, da je „švrljanje sa strane“ za njih nedopustivo.

Zašto bi rizikovali vezu u koju su uložili toliko ljubavi i truda zbog seksa za jednu noć? U svetu Riba, to nema nikakvog smisla, jer one znaju da ništa nije vredno bola i suza osobe koju vole.

Saosećajnost je jedno od osnovnih karakternih obeležja osoba rođenih u znaku Ribe, i one stalno razmišljaju kako će njihovi postupci uticati na osećanja drugih ljudi.

Jasno je – varanje je za njih nezamislivo.

Стране: 1 2