Horoskop: Ko „život daje“ za društvo

Horoskop: Ko „život daje“ za društvo

20 јуна, 2018 Off By coki

 

Blizanci

Blizanci najviše vole da se druže jer mogu mnogo da pričaju. Oni će svakom reći šta im se desilo, a opet, moći će da se posvete tuđim problemima. Sve okrenu na šalu, budu pozitivni, i svako želi da se nađe u njihovom društvu. Njih samo ne treba opterećivati problemima i brigama, ali za zabavu i putovanja su uvek najbolji izbor.

Lav

Lav voli da se druži. Njemu je bitno da je u centru pažnje, pa je stalno okružen mnoštvom prijatelja. Trudi se uvek da daje sve od sebe da svakom posveti dovoljno vremena i pažnje. Nikad nije usamljen i pre će da izađedo grada ili da se vidi sa nekim, nego što će sedeti kod kuće i biti loše volje. Loše raspoloženje se ne uklapa u njegovu ličnost.

Strelac

Strelac je znak koji voli da upoznaje stalno nove ljude i da se druži. Njemu je uvek bitno da sazna što više o nekom, da pomogne ako može, da nauči nešto od nekog. On nekako ‘putuje’ od jednog do drugog prijatelja, može stalno da ih menja, jer voli različite ljude da ima u svom okruženju. Uvek je pozitivan i lako sklapa trajna prijateljstva.

 

 

Vodolija

Vodolija je jedan veoma posvećen prijatelj. Oni su prijatelji za ceo život ili neće uopšte prozboriti reč sa nekim. Ne vole da gube vreme na osobe koje su im nevažne, koje se ne trude da budu dobri prijatelji kao Vodolija. Čim primete da nešto nije u redu sklone se i ne raspravljaju šta nije u redu, a šta jeste. Lako prekidaju odnose, što je može biti i dobro i loše, ali dok su tu za Vas, nećete imati boljeg sagovornika i bolji oslonac u životu.

Стране: 1 2