Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

20 јуна, 2018 Off By coki

STRELAC

Osećate se najbolje kada možete da usrećite druge ljude. Kada uradite nešto lepo za druge, srce Vam puno i zračite samopouzdanjem, što je najvažnije da biste se osećali privlano

Najbitnije je da naučite da se ne opterećujete sitnicama i da gledate širu sliku. Kada manje brinete o obavezama, zračite odličnom energijom i privlačite poglede drugih ljudi.

JARAC

Kada postignete dobar dogovor na poslu ili kada dobijete nekog novog klijenta, osećate se sjajno. Ali, previše radite i zaboravljate na sebe, na slobodno vreme. Slobodan dan, vikend, odmor – to je ono što treba Jarcu da izgleda savršeno. Kada se relaksirate i opustite, uz masažu ili dobar san, nema Vam ravnog. Da biste bili privlačni drugima nađite vreme za sebe!

VODOLIJA

Vi uvek blistate kada se nađete na nekom okupljanju, u većoj grupi ljudi, na zabavi. Ne volite da budete sami, to Vas užasava. Potrebni su Vam ljudi oko Vas jer oni čine da se osećate dobro, privlačno.

Da biste privukli pažnju drugih i da biste se osećali privlačno, izađite iz zone komfora i uradite nešto samo za sebe. Obucite se drugačije, kupite te plave cipele ili ljubičasti karmin. Kada ste neobični, tada ste sasvim svoji i niko Vam ne može odoleti.

RIBE

Kada nešto stvarate, tada ste najprivlačniji i sebi i drugima, osećate se dobro u svojoj koži. Bitno vam je da se stalno nešto novo dešava, da Vam ne bude dosadno i uživate u procesu kreiranja. Ne podnosite stagnaciju, uvek birate promene. Romantični ste, pa se tako možete i oblačiti ili ugoditi sebi, partneru. Kada slušate muziku ili idete na jogu, to takođe može da Vam ulepša dan i podigne vam samopouzdanje.

Стране: 1 2 3