Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

20 јуна, 2018 Off By coki

BLIZANCI

Vi se osećate predivno kada vodite konverzaciju sa nekim i briljirate! Nema te stvari koja može da zameni komplimente koje dobijate zbog svoje inteligencije. Volite da pričate drugima o svojim iskustvima i o svemu što znate, ponekad izgleda kao da se pravite pametni, ali ste zabavni, tako da je to sve deo Vašeg šarma! Osećate se odlično kada dokažete nekome da ste u pravu, a ovo bi se moglo nazvati i nadmudrivanje, to Vam je skoro kao hobi. Ono što Vas čini izazovnim i seksepilnim je Vaš britki um, ne previše uštogljeni način oblačenja i spremnost za zabavu u svakom trenutku!

 

RAK

Osećate se najbolje kada ste sa porodicom ili prijateljima, kada Vam je udobno. Tada ste opušteni, ušuškani i svoj na svome. Ono što je za Vas bitno je da se svi oko Vas osećaju dobro. Što se tiče partnerskih odnosa, tu Vam je bitan dobar veš, udoban, ali romantičan, jer je to po Vašem mišljenju seksi, ako ste žena. Ako ste muškarac, verovatno volite da sve bude baš ovako na partnerki, ali je bitan i dobar krevet i romantična atmosfera. To je ono što budi u Vama dobru energiju!

LAV

Osećate se najbolje kada ste neustrašivi i jaki, kada zračite samopouzdanjem! Dobra frizura, dobra odeća ili šminka, plus nakit – to je sve deo opreme za seksi ugođaj. Vi razmišljate tako da prvo sebi budete privlačni, pa ćete onda zračiti seksepilom i drugima. Na Vama, sa takvim stavom, neke stvari koje možda i ne koštaju puno, blistaju. Uvek ste ponosni na sebe kad se svi okrenu kada uđete u prostoriju, jer znate kako da privučete pažnju!

DEVICA

Osećate se seksi i dobro posle topple kupke ili spa tretmana. Kao da više nemate brige i spremni ste da zadivite svet. Jako Vam je važno da poštujete svoju rutinu što se tiče lepote i oblačenja, jer znate kakav imidž morate da održite.

Uvek ste puni samopouzdanja i zračite dobrom energijom kada ne preskočite nijedan korak do savršenog izgleda. Onda znate da ste uradili dovoljno za početak dana i spremni ste za nove pobede!

VAGA

Ne bi bilo balansa u svetu da ne postoje ljudi kao što ste Vi. Uvek želite da izgladite svaki problem, svaku nejasnoću da razjasnite, jer ne želite da ulazite u konflikt. Ono što je za Vas jako važno je da održite sve idealnim, da imate uvek osmeh na licu i da budete okruženi ljudima koji Vam neće pokvariti dan. Tada izgledate najbolje i tako se i osećate!

Sitnice, kao što su šminka, dobra odeća, nakit – to Vam sve samo donosi više poena, ali bitno je da ste zadovoljni sobom i to će svi prvo primetiti.

ŠKORPIJA

Najbolje se osećate kad imate vezu, kad ste sa partnerom. Tada zračite seksepilom, zavodljivi ste i privlačite poglede drugih. Seksualni život Vam je jako bitan, pa kod pripadnica Vašeg znaka će se videti jako dobar veš, čarape, halteri, ali ni kod muškaraca neće zaostajati kvalitetan veš.

Ako nije to u prvom planu, onda je bitan faktor bavljenje sportom jer Vam donosi zadovoljstvo i sjajno se osećate posle treninga.

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3