Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

Horoskop: Kada se koji znak oseća zavodljivo…

20 јуна, 2018 Off By coki

Svi želimo da budemo seksi i da se tako osećamo, ali nam je to ponekad, iz ovih ili onih razloga, teško. Evo male pomoći – „zvezde“ kažu da ovo budi seksepil u svakom od znakova.

 

Kada se ne osećate seksepilno, to utiče i na vaše samopouzdanje. Sa druge strane, kada se osećate lepo, deluje vam kao da je čitav svet vaš.

Ipak, ima trenutaka kada, ma šta uradili, ne uspevate da probudite u sebi to osećanje seksepila, ali možda horoskop u tome može malo da vam pomogne. Evo šta kažu „zvezde“, kada se koji znak oseća seksi.

OVAN

Vi se najbolje osećate kada pobedite u nekom izazovu koji ste sami sebi postavili. Bez obzira da li je reč o fizičkom izazovu – napokon ste uspeli da uradite neku tešku vežbu, ili psihički – konačno ste završili neki projekat koji se već dugo „razvlačio“. Volite da pobeđujete i zbog toga se uvek osećate sjajno.

Takođe, odlično se osećate nakon napornog treninga jer, iako ste iscrpljeni, zapravo ste puni energije i osećate se poželjno. Dobro se osećate i kada se suočite sa nekim od svojih strahova.

BIK

Ne može se reći da su osobe rođene u znaku Bika materijalisti, ali je činjenica da vole lepe stvari i da se zbog njih osećaju seksi. Dame seksepil mogu da probude lepim novim vešom ili komadom nakita koji im se dopada, ali i muškarci to mogu da urade kupovinom nove košulje, na primer.

Bikovi žele da ugode svim čulima, tako da se oni osećaju veoma poželjno posle senzualne masaže, recimo, posle dobrog obroka koji im je partner pripremio ili nakon uživanja u omiljenoj muzici.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3