Činjenice koje možda niste znali o svom znaku…

Činjenice koje možda niste znali o svom znaku…

20 јуна, 2018 Off By coki

 

Lav

Lavovi su kreativni i strastveni, ali to već svako zna. Ono što je bitno za Lavove je da treba da iskoriste kao prednost svoju kreativnost i želju da budu u centru pažnje. Oni treba da budu profesori, marketing menadžeri, da rade u sferi PR-a, da budu voditelji, glumci… To im je lako i tu će najbolje napredovati.

Devica

Device su vredne, analitične i praktične. Ono što je zanimljivo, a možda niste znali, je da Device, pored svoje vrednoće, najbolje i uče, upijaju znanje. Ništa ih neće sprečiti da završe sa sjajnim uspehom školu, fakultet i sve kurseve koji im padnu na pamet. Treba da se posvete podučavanju drugih, jer ce i u tome biti briljantni.

Vaga

Vaga je znak koji najbolje sarađuje sa drugima, pravi lako kompromise i izbegava rasprave. Ona je simbol pravde i prava. Zvuči idealno, zar ne? A da li ste znali da je Vaga i znak koji je vezan za lepotu. Njome, kao i Bikom, vlada Venera. S tim što je Venera ovde u vazdušnom znaku i odnosi se na izgled, lepotu, umetnost.

Škorpija

Najstrastveniji od svih znakova je Škorpija. One se posvećuju svakom segmentu života potpuno, bilo da su to odnosi, hobiji, poslovi. Ono što je upečatljivo za ovaj znak je da mogu da izgledaju mračno i nekako opasno, a opet zavodljivo u isto vreme. Ako je bilo ko u Vašem okruženju Škorpija, pazite šta ćete reći, da ne biste razljutili tu osobu. Zlopamtilo je, jer ne voli da joj se loše stvari dešavaju više puta i vrlo je oprezna što se tče kontakata.

Strelac

Što se tiče Strelčeva, oni uvek kasne i uvek rade više stvari u isto vreme. To nikako nije dobro. Ne znaju da se organizuju. Jupiter vlada njihovim znakom pa su i megalomani. Činjenica, koja sve raduje, je da su Strelčevi uvek optimistični i da se nikad neće naljutiti kada im kažete gde greše na primer. Znaju da procene kad nisu u pravu i poštuju tuđe mišljenje. Da bi bolje bilo šta radili, samo im treba dobra motivacija.

 

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3