Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

15 маја, 2018 Off By botanika

ŠKORPION

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu biti verna do groba.

 

Kako ispoljava osećanja: Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi vama mogao da se sviđa neko drugi. Kada nije siguran da li vas voli, postaje posesivan i ljubomoran

 

Kako da ga osvojite: Asketskim izgledom, nevinim pogledom i bretelom brushaltera koja se neprimetno nazire ispod bluze. Probudite detektiva u njemu. Naterajte ga da vas istražuje. Postavite mu zagonetku tako što ćete poslati polovične, ali izazovne informacije o sebi. Istaknite svoju samostalnost i počnite nenametljivo da mu se namećete. Pričajte o sebi, ali ne obećavajte ništa. Ostanite nedorečeni i on će poželeti da čuje priču do kraja. Oduševite se onim što njega oduševljava, zabrinite se nad onim što njega brine, kritikujte ono što mu smeta i sigurno će vas pozvati na večeru.

 

 

 

STRELAC

O kakvoj ženi mašta: O onoj kojoj on neće biti centar sveta.

 

Kako ispoljava osećanja: Ako je počeo da rešava vaše probleme, to i dalje nije dokaz da vas voli. Ako svoje obaveze odlaže zbog vas, budite sigurni da nešto oseća.

 

Kako da ga osvojite: On je pola čovek, pola konj, naoružan lukom i strelom. Razoružaćete ga istinom. Ne predstavljajte se onakvom kakva niste, ne govorite da vas interesuje ono što vas ne interesuje i ne tvrdite da vam je bitno ono za šta vas nije briga. Nećete ga ukrotiti bičem, ali ćete ga pripitomiti šećerom. Vezaćete ga za sebe jedino ako ga ničim ne zavežete i zapamtite: on može da živi samo s onom ženom koja može da živi bez njega. Ako želite da zauvek bude vaš, obavezno ga pozovite na neko egzotično putovanje na kome ćete oboje uživati.

 

 

 

JARAC

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica.

 

Kako ispoljava osećanja: Uglavnom ih nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne oseća. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez reči.

 

Kako da ga osvojite: Potreban vam je: suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i kašičica nežnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obavezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Vodite računa da ga ne opteretite preteranim zahtevima, i obavezno pratite njegov spori ritam. Najbitnije je da ga ne požurujete jer ćete u suprotnom postići jedino da on brzo pobegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni da se prilagodite njegovom načinu života.

 

 

 

VODOLIJA

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će razumeti njega, a naročito njegov hobi.

 

Kako ispoljava osećanja: Vodolije uglavnom ne ispoljavaju svoja osećanja jer misle da se ljubav ne može ni dokazati, ni kazati, pa ne žele da učestvuju u besmislenim poduhvatima. Osim toga, Vodolija samom sebi izgleda smešno u trenucima kada izjavljuje ljubav.

 

Kako da ga osvojite: Vodolija je čovek budućnosti, pa je zato zagledan u daljinu, ali ne vidi ono što mu je pred nosom. On voli ljude (a naročito žene), ali ih teško primećuje. Ako imate drugu boju kože ili pripadate različitoj etničkoj grupi, stavite mu to do znanja i sigurno će se zainteresovati. Ako se, pak, po poreklu ne razlikujete mnogo od njega, moraćete da inscenirate zvezdane ratove i sudar dva sveta da bi vas primetio. Čim vas primeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.

 

 

 

RIBE

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će moći da razume njegovu senzualnu prirodu.

 

Kako ispoljava osećanja: Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, ne znači da vam je time izjavio ljubav. Ribe se teško upuštaju u ispoljavanje osećanja jer veruju da je emotivnost prvi pokazatelj slabosti. Ako počne da menja navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni da vas voli.

 

Kako da ga osvojite: Ako ste potpuno sigurni da vam muškarac Riba zaista treba, biće dovoljno da ga poželite i želja će vam biti ispunjena. Ne, ovo nije šala! Ribu ćete osvojiti jedino ako verujete u čuda, a zadržati ako njemu ne verujete na reč. On je čulan, ali ga čula ne služe. Videće vas jedino ako mu ne zaklanjate vidik, a čuti samo ako mu se tiho obratite. On je vodeni znak, ali ćete mu žeđ utoliti tek kada ga napojite optimizmom.

Стране: 1 2 3