Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

15 маја, 2018 Off By botanika

BLIZANCI

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja ga neće pitati, „gde ideš i kada ćeš se vratiti“.

 

Kako ispoljava osećanja: Ako vas uvlači u svoj život tako što vas upoznaje s prijateljima i roditeljima, znači da mu se zaista dopadate. Ipak, iako mu je stalo vas, znajte da to ne znači da je zaljubljen. Ako vas ne zamoli ni za kakvu uslugu, znači da vas iskreno voli.

 

Kako da ga osvojite: Neozbiljni Blizanac je ozbiljan igrač, a omiljena igračka su reči kojima često proigra tuđe poverenje. On je neizlečivi trgovac i zato mu prodajte priču da će vezivanjem za vas postati slobodan. Ne tražite da vam polaže račune, ali ispletite mrežu dojavnika koji će vas obaveštavati o svakom njegovom koraku. Spontano mu predočite da će život sa vama ličiti na avanturističku potragu za pravom informacijom i opušteno krenite u neizvesnost.

 

 

 

RAK

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ga bezuslovno voleti i podržavati.

 

Kako ispoljava osećanja: Ako vam kaže „nemoj da me ostaviš“, to ne znači da vas voli. On samo ne voli da bude ostavljen, pa je u stanju da opstaje u vezi koja mu uopšte ne odgovara. On može čitav život da trpi samo da bi izbegao neprijatnosti raskida. Ako umesto vas opere sudove, budite spokojni jer je ljubav koju oseća neuništiva.

 

Kako da ga osvojite: On voli sve prirodno, od prirodnog ponašanja i prirodnog izgleda do prirodnih nauka. Ali, za razliku od fizike i priče o suprotnostima, Rak veruje da se samo sličnosti privlače. Nemojte trčati za njim, nego izrežirajte da vam se putevi slučajno ukrste, pa mu uz čašu crnog vina nagovestite da su vaše duše srodne.

 

 

 

LAV

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu se diviti i potčinjavati.

 

Kako ispoljava osećanja: Ako je nežan i predusretljiv, ne znači da je zaljubljen. Dok se udvara on deli komplimente, ali kad vas osvoji, dobijate samo kritike. Ako je prestao da vas kritikuje i počeo da vam se umiljava, to je jasan znak da mu se sviđa neka druga.

 

Kako da ga osvojite: Lav voli da poseduje materijalna dobra, diplome, zahvalnice, propusnice i počasti. Koliko god da ima, uvek mu je malo i zato mu ponudite ono što mu nedostaje. Skromnost. Budite skromni i poželeće da vas osvoji. Zamolite ga jednostavnim rečima i umilnim glasom za uslugu koju samo on, moćni Lav, može da učini. Sve dok mu se budete divili imaće potrebu da budete u njegovoj blizini.

 

 

 

DEVICA

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati apsolutno poverenje u njega.

 

Kako ispoljava osećanja: Nemojte mu nikada postaviti pitanje „da li si zaljubljen“, jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko tvog ramena siguran je znak da nešto oseća.

 

Kako da ga osvojite: Manjka mu osećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati šta treba da činite. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vreme na istom mestu i ulićete mu osećaj sigurnosti, pa će se pored vas osećati prijatno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da možete da se brinete o sebi. Navedite ga da bude protiv vaše usamljenosti tako što će provoditi vreme sa vama.

 

 

VAGA

O kakvoj ženi mašta: O onoj s kojom će moći da se dogovori.

 

Kako ispoljava osećanja: Ispoljava emocije i onda kad ne postoje. Sve dok vam govori da vas voli, a i dalje radi ono što vam smeta, malo je verovatno da je izgovorio istinu. Kada počne da se trudi da u vezi oboje budete zadovoljni, znači da vas voli.

 

Kako da ga osvojite: Vagu ne možete da osvojite! Moraćete neprestano da ga osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može da živi! Da biste postali predmet njegovih želja, moraćete da ličite na dijamant, odnosno da budete hladni, oštri, nesalomivi, jedinstveni, lepi i glamurozni. Ako ne možete da se pohvalite ovim dragocenim vrlinama, onda mu nemojte spominjati njegove mane i nemojte mu protivurečiti.

 

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3