Koje lečenje odgovara Vašem horoskopskom znaku…

Koje lečenje odgovara Vašem horoskopskom znaku…

15 маја, 2018 Off By botanika

Strelac – Astrološka medicina

 

Kentaur, simbol znanja, vlada vašim znakom, pa može pomoći astrološka medicina. Iz natalnog horoskopa pacijenta doktor astrolog može zaključiti koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može odrediti najpovoljniji period za početak lečenja. Odgovaraju vam homeopatski lekovi izabrani na osnovu toga koja je planeta u vašem horoskopu „napadnuta“, što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili telesne funkcije.

 

 

Jarac – Kiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija

 

Vaš vladalac Saturn upravlja kostima, pa vam odgovara kiroterapija. Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno deluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem. Odgovaraju vam i kristaloterapija i metaloterapija. Kristali koncentrišu i propuštaju određenu talasnu dužinu svetlosti koja prodire u odgovarajući organ, što povoljno utiče na imunitet, nervozu i depresiju.

 

 

Vodolija – Orijentalna medicina

 

Zahvaljujući vašem vladaocu Uranu, otvorenog ste duha, pa vas privlače razni oblici alternativnog lečenja, joga i meditacija. Odgovara vam orijentalna medicina, masaže i stimulisanje energetskih tokova, uz lekove na biljnoj bazi. Đumbir ima analgetsko delovanje, pa se vekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje, vaših slabih tački. Koren svežeg đumbira preporučuje se za zagrevanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih supstanci, a osušen koren protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.

 

 

Ribe – Pranoterapija

 

Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest. Kako vama vlada Neptun, simbol ekstraosetljivih sposobnosti, ne volite agresivne, već mirnije oblike lečenja, kao što je pranoterapija. Polaganjem ruku iscelitelja iznad vašeg tela, bez dodira, njegova energija počinje da se kreće prema vašem organizmu. Dobra komunikacija između vas omogućava da prana, vitalna energija, ravnomerno kruži.

Стране: 1 2 3