Upoznajte ga i pre nego što se napije: Kako se svaki horoskopski znak ponaša posle par čašica alkohola…

Upoznajte ga i pre nego što se napije: Kako se svaki horoskopski znak ponaša posle par čašica alkohola…

14 маја, 2018 Off By botanika

Rak
Oni su emotivni, rasplaču se čim nešto ne ide onako kako su zamislili. Rakovi će pokazati niz emocija u svakoj datoj situaciji, zbog čega izlatak i alkoholisanje sa njima nije uvek idealno. U jednom trenutku oni se provode kao nikad u životu, a u sledećem vrište na barmena.

 

 

Lav
Pustite alkohol da teče i Lav neće prestati da brblja. Lavovi ne sputavaju svoja mišljenja, bez obzira na to da li su uvredljiva. Budite oprezni kada budete pokušavali da postavite Lava na njegovo mesto, njihova prirodna uloga je slična pravom lavu, a to je – lider.

 

 

Devica
Možete pronaći ove perfekcioniste kako pijuckaju vino na kraju bara, sami, nakon napornog dana u kancelariji. Oni nisu idealni partneri za piće. Dive bara? Upravo tako. Device su uredne i ne podnose ništa manje od elitnih mesta. Ako ste u potrazi za ekstravagantnim noćnim izlaskom, onda ne tražite dalje od Device.

 

 

Vaga
Vaga je možda jedan od najboljih znakova za izlazak. Oni su tipovi koji vole da izlaze i koji uvek žele da se svi zabavljaju. Oni su hladne glave, što je veliki kvalitet koji možete imati pored sebe ukoliko dođe do koškanja u baru. Kada vaša dva prijatelja počnu da se svađaju, uvek možete računati na Vagu da će da izgladi situaciju.

 

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3