Upoznajte ga i pre nego što se napije: Kako se svaki horoskopski znak ponaša posle par čašica alkohola…

Upoznajte ga i pre nego što se napije: Kako se svaki horoskopski znak ponaša posle par čašica alkohola…

14 маја, 2018 Off By botanika

Ovan
Poznati su po tome što su prijateljski nastrojeni i vole da izlaze, pod dejstvom alkohola on će ići od jedne do druge osobe proveravajući da li se svi dobro zabavljaju. Ako ne, možete se kladiti da će vas častiti pićem dok ne stignete do njegovog nivoa. Čak iako ste loše volje, Ovan je definitivno osoba koju želite da povedete na happy hour.

 

 

Bik
Kaže se da su najverniji znak zodijaka i da su uz vas bez obzira na šta. Ukoliko vam treba dobar navigator za noć, on je pravi čovek. Budite oprezni sa njima, jer jednom kada se Bik mnogo napije, tvrdoglavost će prva da se ispolji. Ako im se ne sviđa vaš plan za noć, budite uvereni da neće podleći tom pritisku društva, naročito kada se radi o alkoholu. Oni su takođe možda i najgore osoba za svađu u pijanom stanju, jer inače imaju veoma jak temperament po prirodi.

 

 

Blizanci
Ovaj znak predstavlja dvojnost, i jel znate koliko je teško piti sa takvom osobom? Blizanci ne tolerišu neodlučne ljude, tako da je bolje da znate tačno šta radite te noći. Budite oprezni kad izlazite sa Bliznacima, jer ne mogu da podnesu da ostanu na jednom mestu previše dugo.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3