Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

14 маја, 2018 Off By botanika

NEFTIS – Boginja ljubavi (17.06 – 21.07) – Predivna Neftis vlada ovim najromantičnijim znakom. Njena deca neverovatno su odana svojim ljubavima, postajući tako sa onima koje vole jedno telo, jedna misao i jedna duša. Iz tog razloga ove osobe moraju biti veoma pažljive u izboru osobe sa kojom će provesti čitav život – moraju pronaći nekoga ko je jednako pažljiv i obziran kao što su i one same, jer u protivnom mogu biti okrutno iskorišćene.

SET – Bog munje i oluje, bog zla (22.07 – 18.08) – Osobe rođene u ovom znaku imaju živ temperament, pa se ponekad moraju savladavati da bi se neko usudio da se u njih zaljubi. Njima je potrebna osoba uravnoteženog temperamenta, puna razumevanja i obzira koja će uspeti da izađe na kraj sa povremenim eksplozijama temperamenta.

ANUBIS – Bog zaštitnik (19.08 – 21.09) – Ako ste imali sreće da budete rođeni u ovom znaku, možete se nadati ljubavi za ceo život, koja će vremenom samo jačati i činiti vaš život svakim danom sve ispunjenijim. Prava osoba za vas je ona koja u sebi krije bezbroj tajni, mnogo raznovrsnih ličnosti, u kojoj ćete uvek otkrivati nove zadivljujuće osobine i zaljubljivati se iznova iz dana u dan.

RA – Bog Sunca (22.09 – 15.10) – Nećete imati problema da nađete osobu svoga života, jer vi ste ličnost kakvu čovek samo poželeti može – nežni, puni razumevanja, strasni i veoma odani. Bićete uvek okruženi osobama suprotnog pola, pa možete sebi da dozvolite da budete izbirljivi. Izaberite osobu koja je zaslužila da dobije nagradu – vas. Vaša jedina mana je što nikada niste sigurni da li ste napravili pravi izbor. Savet vam je da se ne osvrćete na prošlost, već gledajte u svetlu budućnost.

IZIDA – Boginja čuda (16.10 – 09.11) – Osobe rođene u znaku glavne egipatske boginje imaju magičnu moć. Njihov osmeh je u stanju da opčini svakoga, a posebno onoga koga oni žele da osvoje. Naći pravu osobu, saputnika za čitav život, za njih je veoma lako. Oni će svoju ljubav ugledati miljama daleko, a njihov šarm će učiniti sve ostalo.

THOTH – Bog svetlosti, mudrosti i magije (10.11 – 03.12) – Deca ovog boga imaju dosta teškoća u iskazivanju svojih osećanja, naročito ljubavnih. Kada upoznate osobu rođenu u ovom znaku, pomozite joj. Otkrijte joj svoja osećanja, ne dozvoljavajući joj da nagađa šta krije vaše ponašanje.

HATOR – Boginja muzike i umetnosti (04.12 – 31.12) – Osobe rođene u ovom znaku zaljubljene su u ljubav. Dešava im se da se zaljube u prvu osobu koja iskaže i malo naklonosti prema njima. Kada se jednom vežu za nekoga, teško im je da se odvoje. Ipak, budite razumni u svom izboru voljene osobe. Onaj ko vas voli želeo bi da ima harmoničan ljubavni život. Morate ga uveriti da ste u stanju da mu to i pružite.

Стране: 1 2 3