Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

14 маја, 2018 Off By botanika

OZIRIS – Bog plodnosti, vegetacije i plavljenja Nila (05.03 – 09.04) – Ako ste rođeni u ovom znaku skoro je sigurno da vaš izbor partnera za ceo život neće biti načinjen samo na osnovu prvog utiska. Vama je potrebno dosta vremena da se zaljubite, ali će zato kada se rodi iskrena ljubav vreme raditi za vašu sreću. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana.

PTAH – Bog istine (10.04 – 02.05) – Osobe rođene u ovom znaku su jako iskrene i otvorene. Često zbog svoje prirode bivaju povređene u ljubavi. Vrlo su praktične u izboru životnog partnera – biće to obično neko koga dobro poznaju i ko je skoro stalno u njihovoj blizini. Kako se obično radi o nekome ko čvrsto stoji na zemlji i ko veoma ceni iskrenost, samo je pitanje vremena kada će u vama ugledati ljubav svoga života. Ne morate mnogo insistirati, jer će sve ići samo od sebe.

HORUS – Bog života (03.05 – 16.06) – Ovaj bod sa glavom sokola vlada ovim promenljivim znakom. Osobe rođene u ovom znaku poseduju strastvenu prirodu i oči koje uvek lutaju. Život za njih predstavlja traganje i nalaženje partnera, a svaki od njih je u jednom trenutku ‘onaj pravi’. Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snažna i stabilna osoba, neko ko može ukrotiti ovaj nemirni duh, a ipak mu pružiti uzbuđenja za kojima traga i žudi.

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3