Obratite se za pomoć Ovnu ili Jarcu – od Vage i Strelca nema vajde… HOROSKOPSKI ZNACI U REŠAVANJU PROBLEMA…

Obratite se za pomoć Ovnu ili Jarcu – od Vage i Strelca nema vajde… HOROSKOPSKI ZNACI U REŠAVANJU PROBLEMA…

Maj 14, 2018 Off By admin admin

Lav

On ne želi da bude sputavan i ostavljen na začelju. Učiniće sve što je u njegovoj moći da problemi nestanu i da nastavi sa svojim životom i to što pre. U tome im pomaže njihova samouverenost.

Devica

Ne voli da se sukobljava, ali ni ne beži od problema.Nosiće se sa neprijatnostima i sukobima u cilju rešavanja problema. Njen život je uvek zauzet i stalno prati raspored. Ukoliko joj raspored kvare problem, onda ima ozbiljnih problema.

Vaga

Ona se neće suočiti direktno i odmah sa problemom već će nastaviti da živi sa tim koliko god je moguće.Ne želi da se bavi nečim što nije zabavno, a negativne vibracije je sputavaju. Ona bi da joj život bude žurka 24/7.

Škorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Prosto je nemoguće da Škorpija prenebregne neki problem već se odmah suočava sa njim. Nerešeni problem ih mnogo muče pa se trude da to izbegnu.

Strelac

Problemi ga samo sputavaju i predstavljaju mu veliki teret. Veliko opterećenje oduzima vreme za uživanje u životu. Za njega je mnogo bolje da nerešeni problem budu gurnuti ispod tepiha odakle se nikada neće opet izvući. Ne želi da komplikuje sebi život i to radi samo zbog toga.

Jarac

Veoma je samoorganizovan i uradiće sve što može da reši problem. On odmah reaguje pošto se problem pojavi. Odgovornost i zrelost pomaže mu da bude trezven i fokusiran na ono što treba da se uradi.

Vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Ona želi da bude u svom svetu, a ne u svetu problema. Problemi je samo smaraju i ne mari mnogo za njih. Pokušaće sve što može samo da izbegne suočavanje sa problemima. Kada bi samo mogla da baci sve probleme kroz prozor…

Ribe

Vole one da se suoče sa svojim problemima, ali ne odmah. Njihova prva reakcija je da pobegnu jer im treba vremena da stvari ponovo procene. Ponekad glume žrtvu, ali većinu vremena moraju da se saberu i suoče sa prblemima. Dobri su u rešavanju problema koje imaju sa voljenim osobama.

Stranice: 1 2 3