Koje će to znakove ova nedelja iznenaditi sa novčanim dobitkom a koji znak sa obnovom stare ljubavi…

Koje će to znakove ova nedelja iznenaditi sa novčanim dobitkom a koji znak sa obnovom stare ljubavi…

14 маја, 2018 Off By botanika

Ovan

Tokom ove nedelje uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da Vam se neko meša u odnos sa partnerom. Bićete romantični i nežni. Slobodni, za Vas je ova nedelja sjajna, pa je iskoristite. Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa voljenom osobom, da ne bi došlo do problema.

Ne morate svima da pričate kakve probleme imate na poslu. Budite diskretni. Tako ćete smanjiti pritisak u svom životu. Priliv novca će biti osetan.

Bik

Na poslu će se problemi smanjiti, samo je važno da sve odradite na vreme. Saradnici mogu biti od velike pomoći.

Strastveni ste ove nedelje. Konačno ćete se okrenuti ka privatnom životu. Neka osoba, koju odavno znate, Vam se dopada, a sada je vreme da preuzmete neke korake. Za početak popričajte s njom i uzmite broj telefona. Zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom može da poboljša odnos.

Idite negde na odmor makar tokom vikenda.

Blizanci

Ako se bavite trgovinom ili ste privatnik ova nedelja će biti odlična za Vas. Novac će dolaziti u manjim količinama, ali će ga biti. Zato, budite vredni i ne uključujte previše emocije u sve što radite. Bitno je da ništa ne ostavite nedovršenim.

Partnera možete upoznati na radnom mestu. Ako ste zauzeti, partner će biti romantičniji.

Odmarajte se više.

Rak

Možda će doći do nepredviđenih troškova, ali nemojte biti nervozni zbog toga. Gledajte da štedite malo više, pa će se sve na kraju nedelje biti ok. Posao će Vam doneti dosta novca.

Moguć je flert na poslu. Bićete romantični i strastveni. Venera ulazi u Vaš znak. Uradite nešto lepo za partnera, oduševite ga.

Imate dosta energije i osećate se odlično.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3