Kako odvesti muškarca pred oltar… Trik za svaki horoskopski znak!

Kako odvesti muškarca pred oltar… Trik za svaki horoskopski znak!

14 маја, 2018 Off By botanika

Jarac (22. decembar – 19. januar)

horoskopski-znaci-jaracAko ste baš sasvim sigurni da je Jarac to što hoćete, daćemo vam nekoliko saveta. Prvi je – ne nasedajte na njegovu tobožnu hladnoću i prezrivi ton kojim vam se nekad obraća. Drugo – izbegavajte glupe teme, tračeve i površnost u svakom smislu. Treće – budite spremni da svako mišljenje potkrepite jakim argumentima. Budite uviđajni, diskretni i lepih manira. On ne poklanja svoje srce sve dok se ne uveri da je neko toga vredan i dok nije siguran da je to ono „pravo“. Potrebna mu je žena koja će uneti vedrinu u njegov život i koja će iza visokih zidina ozbiljnosti videti vedrog dečaka i njegovo zlatno srce. Budite umiljati, nežni i odani i on će vas poželeti za ceo život. Ako vas jednom prihvati i zavoli, biće izuzetno odan i svaka naredna godina provedena sa njim biće sve lepša i lepša. Kod njih ljubav vremenom dobija na snazi, naravno ako je „ona prava“ u pitanju. Ako ga stvarno želite za sebe samo, jednostavno budite „ona prava“!

Vodolija (20. januar – 18. februar)

horoskopski-znaci-vodolijaBudite oprezni, sa Vodolijom se prevare i oni najiskusniji. Njihova otvorenost i nedostatak uobičajene distance često se pogrešno tumači kao signal da je prolaz slobodan. Moramo da upozorimo sve one koji su se „upecali“ na Vodoliju. Ovo je muškarac koji se izuzetno dobro kontroliše i nerado vezuje. Ako ste nešto posebno, recimo ultra moderni i sa natprosečnim koeficijentom inteligencije – ko zna možda nas i demantujete. Ukoliko ga neka žena snažno privuče, ona će primetiti da svu svoju pažnju okreće ka njoj. On je idealista čija intelektualna i humanistička misao traži sebi ravnu drugu polovinu. Ukoliko ste baš vi ta devojka, nemojte mu dozvoliti da vas odmah upozna. Polako mu se otkrivajte i odbacujte „oklope“. Zabavljaće ga da polako proniče kroz vašu prirodu svojom genijalnom inteligencijom. Budite uvek novi i nekako drugačiji, ali ipak dovoljno energični i snažni da mu se suprotstavite kada je to potrebno.

Ribe (19. februar – 20. mart)

horoskopski-znaci-ribeAko ste se zaljubili u njega, gotovo da vam i nije potrebna posebna strategija da mu isto saopštite. Naime, vaš muškarac Riba je to shvatio možda i pre vas. Oni su najintuitivniji znak u Zodijaku i imaju dar da detektuju tuđe emocije i misli. Još nešto, na početku veze Riba često ne zna šta hoće, ili bar tako izgleda, pa će rado pokušati da vam umakne baš kada ste pomislili da vam je u rukama. Budite strpljivi i odlučni i najbitnije od svega – čitajte između redova! Sa njima ništa nije onako kao što izgleda. Harizmatičan, neuhvativ, često nedokučiv, pada na pažnju i ljubav. Budite ekstra senzitivni i iznad svega budite spremni da mu date umirijući uticaj ljubavi bez uslova. On nije od onih koji se rado žene. Za njega, ljubav su zvezde i široko beskrajno nebo. i vi od toga morate da napravite krov nad njegovom glavom. Neuhvativ je na početku veze, ali ako se dogodi da se fatalno zaljubi on počne da se koprca. Ne dozvolite mu to!

Стране: 1 2 3