Kako odvesti muškarca pred oltar… Trik za svaki horoskopski znak!

Kako odvesti muškarca pred oltar… Trik za svaki horoskopski znak!

14 маја, 2018 Off By botanika

Drage dame, zašto da uvek budete vi izabrane? Žena novog doba treba da bude hrabra i odlučna i sama odabere muškarca svog života. Kako ćete ohrabriti svog muškarca i odvesti ga pred oltar? Astrologija vam otkriva tu tajnu. Naravno, zavisi u kom znaku je ON rođen.

 

Ovan (21. mart – 19. april)

horoskopski-znaci-ovanBrak je u suprotnosti sa Ovnovom željom za nezavisnošću, jer njegova filozofija često naglašava samo jednu reč: sloboda. Uzbuđuje ga avantura. On voli i nestaje. On želi ženu i neumoran je u potrazi za srećom, a to uključuje nova mesta i nove žene. Ume da bude vrlo sebičan. On je Don Žuan i to će prvi priznati. Može da bude i vuk usamljenik. Muškarac u ovom znaku uvek naglašava kako s njim nije lako živeti. Zbog Marsa poseduje jak seksualni nagon i nije siguran da će biti zadovoljan samo sa jednom ženom. Potrebna mu je žena koja će ga obožavati, ali koja će umeti da mu se suprostavi i koja će mu pomoći da se emocionalno i duhovno razvije. Ako želite baš ovog muškarca, uverite ga da ste prekrasni, mudri, uzbudljivi, uvek drugačiji. Onda ga ostavite i držite ga neko vreme na distanci. Pustite ga da čezne za vama, a onda mu poklonite sebe.

Bik (20. april – 20. maj)

horoskopski-znaci-bikBik ulazi u brak pre ostalih znakova Zodijaka. Ne postavlja se pitanje da li će se, nego s kim će se oženiti. Nije agresivan sa ženama i kad jednom odluči da je jedna žena idealna za njega, apsolutno će se za nju vezati. Ipak, brak može da odloži na nekoliko godina, tokom kojih će uvećavati svoj račun u banci. Za to vreme njegove emocije neće oslabiti, jer zamisao o „vlasništvu“ nad suprugom (veoma je posesivan) koja zavisi od njega, stvara u njemu specifične osećaje. Potrebna mu je žena koja će ga zabaviti, i koja će znati da ga čeka. Emotivan je i želi da bude voljen, mažen i pažen. Budite lepi, zavodljivi, doterani maksimalno, jer on je vrhunski esteta i veoma je čulan, pa će u suprotnom njegove oči i čula potražiti ugodniji prizor. I ono najvažnije! Proučite sve kuvare sveta, naučite neobične i obične recepte i naravno primenite ih u praksi, jer on je veliki gurman. Budite uvereni da vam neće odoleti i ono najvažnije, neće vas nikad ostaviti!

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3