Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

14 маја, 2018 Off By botanika

Devica

Hrana

Možda vi niste, ali vaš stomak je izuzetno “probirljiv” tokom naredne sedmice. Neke namirnice kao što su mesni i mlečni proizvodi, ni malo vam neće odgovarati. Prija vam kuvana hrana – variva, supe, ali I svo zeleno povrće.

Ljubav

I vi i partner ste trenutno u nekoj nervoznoj fazi i ukoliko oboje ne budete vodili računa o svojim postupcima i izjavama, lako može doći do većih problema i rasprava. Iako će ovo biti kratkotrajne epizode, ipak one iza sebe mogu ostaviti negativna osećanja i razjedinjenost. Problemi jednim velikim delom mogu ići zbog finansija ili zbog mlađih članova porodice. Slobodne Device mogu nekoga upoznati u svojoj okolini, seminaru ili na kraćem putovanju, ali vam je jako aspektovan i segment poznanstava i dešavanja preko društvenih mreža. Neko vas može na brzinu privući i aktivirati strasni element u vama. Ova nedelja bi mogla označiti početak jednog izuzetno burnog i nepredvidivog odnosa.

Posao

Imate nečiju veliku podršku i nemojte nekim impulsivnim potezima ili izjavama prokockati poverenje koje vam je dato. Verujem da imate štošta da kažete, ali merite svoje reči u ovom periodu. Ukoliko imate neka poslovna putovanja, budite malo oprezniji u saobraćaju svakako, ali I pre odlaska pripremite dokumentaciju, jer se može dogoditi da one najbitnije papire zaboravite. Svaka vrsta pregovora sada će ići dosta komplikovano I uz tenziju, ali krajnji rezultat može biti izuzetno povoljan po vas.

Novac

Prilivi su dobri. No, postoji potreba da vrlo obazrivo baratate svojim finansijskim sredstvima. Ako sve ne iskalkulišete kako treba, možete biti na gubitku.

Zdravlje

Morate tokom ove sedmice biti na oprezu. Negativni aspekti po pitanju saobraćaja, ali i mogućnosti za povrede svake vrste. Gledajte gde idete.

Vaga

Hrana

Izbegavajte slatkiše, gazirane sokove, brzu hranu, pohovano, prženo, “teške” sosove, majonez. U obzir dolazi presno, kuvano, blanširano, dinstano. Potrebno vam je više ribe, jaja, mladog sira, mesa – ali u ograničenim količinama I isključivo pileće, ćureće.

Ljubav

Mars u polju doma u kvadratu sa Merkurom u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove nedelje stavlja na iskušenje vaše bitne relacije. Ovo može biti naporan period, ukoliko dozvolite da se nesuglasice razmašu i otrgnu kontroli. Oboje lako reagujete na sitnice i kao da tražite kavgu. Pokušajte da u odnos unesete više živosti, optimizma, lepih dešavanja. Promenite nešto u vašoj ustaljenoj svakodnevici. Slobodne Vage mogu neočekivano preko prijatelja ili interneta stupiti u kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od njih, u drugom gradu ili čak inostranstvu. Prijaće vam razgovori i neka opuštena komunikacija, razumevanje. Imate mogućnosti i za nova poznanstva na kraćem putovanju, seminaru.

Posao

Vaše su poslovne pozicije prilično dobre u ovom periodu, ali postoji par stvari na koje morate obratiti pažnju. Bićete osetljivi na kritiku svog poslovanja (a može je biti tokom ove nedelje) i trebaće vam mnogo strpljenja i tolerancije da pređete preko nekih postupaka ili reči saradnika ili šefova. Brz tempo i mnogobrojna dešavanja zahtevaće od vas da se izuzetno dobro organizujete, a i tu ćete imati mali problem. Problemi sa kompjuterima i mobilnim telefonima, aparatima – u drugom delu sedmice.

Novac

Mogućnosti za zaradu će vam se neočekivano otvarati. Ipak, zbog nešto rizičnih aspekata koji su aktuelni, budite oprezni u baratanju novcem i u investicijama.

Zdravlje

Promenljiv pritisak, naročito kod starijih Vaga. Kod mlađe populacije – povremeno izražena nervoza i stres.

Škorpija

Hrana

Još jedna nedelja u kojoj ćete morati da se borite sa svojim “gladima” i da se trudite da održite neki zdraviji način funkcionisanja. Izbegavajte punomasne mlečne proizvode, svinjsko meso, mesne prerađevine. Okrenite se ribi, zelenom lisnatom povrću, medu.

Ljubav

Par “varničavih” trenutaka tokom ove sedmice sa emotivnim ili bračnim partnerom. Pazite, vaš odnos je sada na vrlo klizavom, tankom ledu. Ne zaboravite da vas uskoro očekuju vrlo neobični i burni aspekti i već tokom ove nedelje pripremite se za njih, na taj način što ćete i vi i voljena osoba težiti kompromisu, toleranciji, poštovanju dogovoru….Nemojte posle da bude – “nismo znali….” . Slobodne Škorpije – uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate nameru da odustanete od osobe koju želite. Ne bih baš da vas razočaram, ali čini mi se da ste naleteli na prilično tvrd orah….Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža….

Posao

Kad se sad bacite na posao u ovoj sedmici, čudo ćete da napravite! Pokrenuli ste se ogromnom brzinom, prosto “brišete” prepreke pred sobom I teško je da će bilo šta moći istinski da vas zaustavi. Da vas iznervira da, ali da vas zakoči – ne. A te nervoze će biti koliko vam duša ište. Neke kolege i saradnike ćete « oduvati » sa par biranih reči. Koncentracija vam je ogromna, usredsređenost i fokusiranost takođe. Iako ste dobri i što se organizacije tiče, biće nekih nepredviđenih situacija, ali stoji vam prilagođavanje.

Novac

Velika količina novca može proći kroz vaše ruke ove sedmice. Problem je u tome, naravno, što će samo proći a neće se i zadržati….

Zdravlje

Zglobovi, glavobolje, padovi, promenljiv pritisak, povrede. Cela paleta neugodnih situacija koje vas mogu spopasti tokom ove sedmice.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4