Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

14 маја, 2018 Off By botanika

Blizanci

Hrana

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite, ili pak nađite alternative – zasladite sebi život medom, voćnim salatama ili kolačima i tortama sa stevijom. Takođe, izbegavajte sve ono što će vas brzo I lako “zaokrugliti” – proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode I tako dalje….

Ljubav

Bilo kakvo sakrivanje I neiskrenost, I sa vaše, ali I sa partnerove strane, sada se može odraziti na vaš odnos. Neugodni aspekti vašeg vladara sa Marsom I Uranom, ali I opozitni aspekt partnerove planete sa Suncem, govore o tome da će komunikacija biti problematična, pogotovo ako neke tajne izađu na dnevni red. Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, budite otvoreni I iskreni I nemate razloga za brigu. Slobodni Blizanci svojim vedrim duhom I šarmantnošću neodoljivo privlače poglede suprotnog pola. Velika strast može buknuti između vas I jedne osobe, koju upoznajete ili preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža, interneta. Sve će se odvijati munjevitom brzinom.

Posao

Aktuelni aspekti upozoravaju vas na odnos sa poslovnim partnerima I šefovima. Imate itekako dobre mogućnosti da pokrenete neke situacije, ali morate dobro razmisliti, napraviti taktiku pa tek onda otpočeti sa realizacijom. Brzina donosi greške u koracima, a ishitrene reči I postupci mogu dovesti u pitanja neke, vama bitne poslovne odnose. Sam kraj radne nedelje donosi neočekivanu, vrlo dobru poslovnu ponudu koju valja uzeti u obzir. Vaša konkurencija je neumorna – pratite je jednim okom!

Novac

Povećanje troškova, kvarovi, ali I vaša impulsivnost, lakomislenost I razbacivanje novcem mogu vas dovesti do napete situacije sa finansijama.

Zdravlje

U ovoj ste sedmici vrlo osetljivog zdravlja. Moguće su prehlade, bakterijske ili virusne infekcije, ali I padovi, posekotine, povrede – sve zbog brzopletosti I nepotrebne žurbe.

Rak

Hrana

Mislite malo na svoje krvne sudove, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka, pa se potrudite da u ovoj nedelji izbegnete premasnu, prezačinjenu hranu, grickalice I neumerenost kada su slatkiši u pitanju. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lešnike, bademe, orahe.

Ljubav

Venera u vašem polju tajni vas onako simpatično “čačka” I ubacuje vam u glavu misli o nekim tajnim ćućorenjima, dopisivanjima, flertovanjima. I vi lično se u ovom periodu osećate nekako življe, opuštenije, potrebne su vam promene I da se nešto dešava što će vas probuditi I učiniti da ponovo budete svoji. U ovakvim raspoloženjima Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama mogu se čak odlučiti I da otpočnu neku tajnu priču….Što se tiče onih koji su slobodni, na brzu brzinu vam se može dopasti neko, vrlo podsticajna I zanimljiva komunikacija će krenuti odmah….a onda će se stvari dodatno ubrzati. U par dana možete proći sve nivoe – od simpatije I dopadanja, preko muvanja, pa čak I do zaljubljenosti. Srećno !

Posao

Merkur u vašem polju karijere ove sedmice pravi kvadrat sa Marsom iz polja poslovno partnerskih odnosa, pa se čuvajte ishitrenih poteza I brzopletih izjava. Odnosi sa autoritetima I šefovima su non stop na nekoj granici, pa bi I ovde valjalo voditi računa da tu granicu ne pređete. U drugom delu nedelje moguće su neočekivane vesti i informacije, iznenadne poslovne ponude i preokreti u do tada ustaljenom načinu funkcionisanja. Prijaće vam promene u dnevnoj rutini, i nova dešavanja u poslovnom okruženju.

Novac

Vaša finansijska situacija je korektna, ali ove nedelje možete upasti u neke neplanirane troškove. Mogući su kvarovi kućnih aparata.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom I pritiskom mogu opterećivati starije pripadnike ovog znaka. Mlađi Rakovi – više rekreacije, vodite računa o ishrani.

Lav

Hrana

Vašem stomaku neće prijati prejaki začini, naročito ljuta hrana. Takođe, vodite računa da nekim neispravnim ili nedovoljno termički obrađenim namirnicama ne pokvarite stomak. Iz tog razloga izbegavajte brzu hranu.

Ljubav

Neka monotonija je zavladala u vašim emotivnim I bračnim relacijama. Ne bi to bio toliki problem, da cela situacija ne traje za vaš ukus, suviše dugo. Zato ćete, čisto rekreativno, da bi se nešto dešavalo, praviti malo drame i uzburkavati vodu, tvrdoglaviti se i isterivati svoju volju. Uz malo napetosti, ponovo ćete se osetiti živima, ponovo ćete funkcionisati bolje. Eh, dragi Lavovi – kraljice i kraljevi drame….Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u pažnji koju dobijaju od strane više osoba suprotnog pola. Taman možete da uživate u predstavi i da glumite nedodirljivog i neosvojivog. S druge strane – postoji osoba koja se VAMA istinski dopada, ali do nje je teško dopreti. I ona ume da se igra, kao I vi.

Posao

Povremeno ćete tokom ove sedmice imati neodoljivu želju da nekom slatko odgrizete glavu ili makar da zaričete, onako Lavovski. Imate posla sa nekim komplikovanim osobama koje vas opterećuju svojim zahtevima ili primedbama I istinski iritiraju. Trebaće vam sva vaša snaga volje da ostanete hladnokrvni. Dešavaju se neke promene u radnom okruženju, a ako ništa drugo – tempo je izuzetno užurban, pa ćete non stop juriti vreme I raditi sve u poslednjem trenutku. Ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Novac

Iako su vaše predispozicije za zaradu tokom ove nedelje dosta dobre, izvesno je da će vam novac odlaziti na neke potpuno nepotrebne stvari. Malo štedite, nije to toliko strašno kao što izgleda….

Zdravlje

Nestabilna nedelja po pitanju zdravlja. Previše iscrpljenosti kod mlađih Lavova, pa samim tim I slabog imuniteta. Podložnost virusnim I bakterijskim infekcijama. Osetljive tačke stomak, urinarni trakt.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4