Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

14 маја, 2018 Off By botanika

Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža.

Sunce u polju ljubavi kod Jarca i dalje vam daje dobre prilike za nešto novo na emotivnom planu. Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno – preko kolega na poslu.

Škorpije – uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate nameru da odustanete od osobe koju želite. Ne bih baš da vas razočaram, ali čini mi se da ste naleteli na prilično tvrd orah… Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža.

 

 

Ovan

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije, pa se potrudite da na vašoj trpezi češće budu meso I riba. Neka vaši obroci budu redovni I količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Ljubav

Kvadrat Merkura sa Marsom I konjukcija sa Uranom koji postaju aktuelni tokom ove sedmice mogu doneti povećanje nervoze, pa i žučne rasprave sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbegavajte vi lično skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. “Opasna mesta” su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebali da krenu I susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

Posao

Zanimljiva I brza nedelja je pred vama. Doduše, više će vam odgovarati da radite sami, jer nećete dobro reagovati na pritisak od strane kolega I saradnika, a naročito autoriteta. Imate potrebu da dokazujete non stop da ste u pravu, a drugima to neće odgovarati. Ove sedmice možete imati zanimljive razgovore sa dosta ozbiljnim osobama, a neki od predloga koje budete čuli će vam u potpunosti odgovarati. Na dnevnoj bazi će biti manjih nepovoljnih dešavanja, ali ćete uglavnom brzo uspevati da ih prevaziđete.

Novac

Ove će nedelje dosta novca otići na neke troškove ili na vraćanje zaostalih dugovanja, kredite. Trenutno nisu povoljni uslovi za refinansiranje dugova.

Zdravlje

Naporna sedmica po pitanju zdravlja. Stres će biti pojačan a kod starije generacije Ovnova mogu se javiti problemi sa glavoboljama I pritiskom. Kod mlađih – virusne infekcije, upale.

Bik

Hrana

Više će vam prijati lagana hrana I manji obroci – nešto što vam neće opterećivati varenje I stomak. Prija vam svo povrće, a odgovaraće vam I supice I čorbice sa malo mesa, a mnogo zeleništa. Meso I mlečne proizvode uzimajte umereno.

Ljubav

To što biste vi hteli od svojih emotivnih Ili bračnih priča je jedno, a šta se zaista na dnevnoj bazi dešava – nešto potpuno deseto. Ove sedmice ste oboje izuzetno tvrdoglavi I teško ćete pronalaziti kompromis po bilo kojim, iole ozbiljnijim pitanjima. Nervoza će biti prisutna I kod vas I kod partnera I bilo bi fino da kontrolišete svoje impulse I želju za raspravama. Što se slobodnih Bikova tiče, neko preko poslovnog segmenta vam nudi avanturu ili pak potencira na druženju sa vama, nadajući se da bi u nekom momentu moglo da dođe do konkretnijih situacija između vas dvoje. Nije problem “družiti se” ili uploviti u neko povremeno viđenje, dokle god ste svesni da ova osoba definitivno nije za vas.

Posao

Nedelja u kojoj će poslovno – partnerski odnosi biti na nekoj vrsti ispita. Vodite računa o svojim izjavama I postupcima I potrudite se da razmislite pre nego što odreagujete na neku potencijalnu provokaciju. Ove sedmice vas malo može mučiti I konkurencija, čak I ona u najbližem poslovnom okruženju. Nije pravi trenutak da počinjete sa novim saradničkim poslovima, ali zato možete prihvatati dodatne angažmana, kojih bi u ovom periodu trebalo da bude više nego inače. Nadređeni mogu prenositi nervozu na vas.

Novac

Nekim rizičnim potezima I investicijama mogli biste tokom ovog perioda izgubiti novac. Sedmica u kojoj ćete imati troškove, verovatno oko kućnih aparata ili popravki u domu.

Zdravlje

Manji problemi sa respiratornim traktom I plućima – verovatno kao posledica alergija. Takođe, vodite računa da se ne povredite u žurbi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4